Ed Sheeran Concert & Park Beats Festival!

 

Hi loves! Afgelopen weekend was ik eindelijk eens 3 dagen achter elkaar vrij en wat heb ik daar van genoten! Dit blog is wat langer dan de andere, maar ik vertel jullie graag alles over het concert van Ed Sheeran en mijn super leuke middag op het Park Beats Festival! Lezen jullie mee?

Ed Sheeran Concert

Al maandenlang stond er op de planning dat Ed Sheeran op Donderdag 28 juni en Vrijdag 29 juni zou optreden in de Amsterdam Arena. Op de dag van de kaarten verkoop (zo ongeveer een jaar geleden) was ik helaas op de vakantie en kon ik geen kaarten kopen… Daarnaast wist ik niet of ik wel kon gaan in verband met mijn eindstage! Ongeveer 10 maandag verder, nu ongeveer 2 weken geleden, zag ik dat ik toch wel kon! Een paar dagen achter elkaar op Marktplaats en Ticketswap gekeken en toen zag ik de juiste! Ik wou uiteraard staanplaatsen, want wie wilt Ed nou niet van dicht bij zien? Naja, ik wel hoor en dat is me ook gelukt hoor! Een enorm lieve vrouw, niet zo ver wonend van Rotterdam vandaan, verkocht staanplaatsen voor dezelfde prijs als normale tickets. Zo kon ik samen met m’n concertbuddy Frederique naar Ed toe! Wij hadden er zin in hoor!

Door de jaren heen heb ik al tientallen concerten gehad, en zo weet ik ongeveer wel hoe je snel vooraan komt te staan. Normaal gesproken gaan we altijd Queuen voor een concert. Huh? Wat is Queuen nou weer, zal je misschien wel denken. Nou heel simpel, een aantal uur voordat de deuren opengaan, ga je al naar het stadion en ga je lekker wachten in de rij. Het weer was natuurlijk perfect, maar Frederique zou te horen krijgen of ze geslaagd of gezakt zou zijn deze vrijdag dus gingen we wat later! Gelukkig is ze geslaagd en zo konden we rond 15:00 uur met de trein richting de Arena. 16:00 uur aankomst en de deuren van het stadion zouden om 17:00 uur opengaan. Je zou verwachten dat het al enorm druk zou zijn en we helemaal achteraan zouden komen te staan… Toen we de rij zagen moesten we eigenlijk een beetje lachen. We gingen nog maar even wat te eten halen, wat foto’s maken, en toen weer terug naar de rij in. 16:30 uur in de rij en om 16:40 uur begon iedereen opeens te staan die vooraan op de grond zat. Waarom? Geen idee, elk concert gebeurt dat weer… Iedereen schrok en liep in een stuk door. Ik zag gelukkig dat er twee rijen waren en besloot naar de linkerkant te gaan. Want waarom zou je in het rijtje blijven staan aan de rechterkant als je ook naar links kan! Zo stonden we al gauw heel ver vooraan en dat met maar een halfuurtje in de rij te staan.

Degene die Ed een beetje volgen weten dat hij vorig jaar ook al naar Nederland gekomen was voor z’n Devide Tour. Dat was z’n allereerste concert van z’n tour, en het mooie is dat dit ook de laatste twee concerten van zijn tour waren! Dat konden we niet missen! Vorig jaar stonden we al redelijk dichtbij! Maar dit jaar, och wat hadden we een geluk! We hadden wel verwacht dat we ongeveer op dezelfde plek als vorig jaar zouden staan, maar het was nog beter! Ik denk dat we op nog geen 5 meten afstand van het podium stonden!

De voorprogramma’s begonnen, ja voorprogramma’S. Ed had twee artiesten mee genomen. Als eerst kwam Jamie Lawson voor een halfuurtje en daarna kwam die enorm leuke en mooie Anne-Marie. Wat maakte zij er een feestje van! Vorig jaar was ze er ook toen heb ik ook zo van haar genoten, maar nu nog veel meer! Ik vind haar vooral zo leuk omdat ze zo lekker haar zelf is en doet wat ze zelf wilt. Tevens zegt ze ook dingen waar je gewoon enorm van moet lachen, en niet te vergeten. Ze is een mega goede zangeres! Na Anne-Marie hoefde we nog maar een half uurtje te wachten tot Edje kwam! We konden niet wachten hoor! Hij was stiekem wel een kwartiertje te laat, maar dat is hem vergeven hoor! Hij begon met Castle On The Hill en wat klonk het weer lekker! Zie hier onder de filmpjes en foto’s!

Ik vind het altijd zo knap hoe Ed optreed, zonder band! Hij doet alles zelf. Met een gitaar en wat apparatuur laat hij zelf de beat en de achtergrond zinnen op repeat gaan (dit zie je erg goed op het filmpje Shape Of You, 1 van de laatste op mijn facebook post hierboven!) GO ED! Nee serieus, ik vind dat zo gaaf! En dan om te bedenken dat sommige mensen zeggen dat hun een concert van Ed saai lijkt, omdat hij daar maar alleen op het podium staat. Nou, Ed maakt er een feestje van hoor! Ik heb weer enorm van Ed genoten en kan niet wachten tot de volgende keer! Een Real Legend! Bedankt voor de geweldige avond en See you soon Ed! ❤️

Park Beats Festival

Al maandenlang hadden we dit festival gepland. Als cadeau voor m’n beste vriendin, Sammy, haar verjaardag. We hadden er enorm veel zin in! Samen met nog een andere vriendin, Selina gingen we hierheen met de auto, en ik mocht natuurlijk BOB’EN! Zo erg vond ik het niet eens want op een festival vermaak je je toch wel! Daarnaast was het in Tilburg dus in 45 minuten waren we er! FEESTENNN!

Onze looks!

Ik koos ervoor om wat aan te doen gewoon lekker luchtig was. Ik had een oudroze topje aan met een hoge korte zwarte broek met een tijger riempje (die ik last minute nog heb moeten kopen omdat ik me opeens bedacht dat ik het wel nodig vond zo’n broekje te hebben!) De andere twee meiden zager er ook enorm leuk uit!

Zoals je ziet hebben we ons haar in gevlochten. Ik had dit al bij een aantal meiden op Instagram gezien en ik vond het zo leuk! Ik had het nog nooit op deze manier ingevlochten, maar ik dacht ik probeer het gewoon! Het ging bij mij wat makkelijker dan bij Sammy en Selina, want och wat heb ik aan hun haar lopen trekken met die krullen en klitten! Nog even wat glittertjes erbij en m’n haar gekruld, and WE SHINE!

De line-up was erg lekker op het festival. Je had op het Main stage vooral House en Techno. Hier waren onderander Childsplay en Dyna. Op de andere stage was vooral Latin, en hier kwamen onderander Johnny 500 en Freddy Moreira. Een heerlijk sfeertje heer er rond. Overal stonden tentjes voor wat te drinken en eten en zelfs een gratis water pick-up point. Ook kon je Henna en piercings laten zetten. Daarnaast hadden ze extra schaduwplekken geregeld, en was er zelfs een insmeer punt waar hele leuke jongens voor je klaar stonden om je in te smeren. Daar ben ik natuurlijk wel even langs gegaan en heb ik aardig wat gesprekjes met een jongen gehad. Het leek wel alsof het een soort speed dates waren. Gelachen en dom gelult, maar het enige wat ik weer niet weet is z’n naam natuurlijk… Ach, hij kwam ook uit Rotterdam dus wie weet tot ooit! ;P

Ik kan zeggen dat het 2 geweldige dagen waren en ik enorm genoten heb! Het is nu aftellen tot m’n verjaardag, jaja! ITS MY BIRTHDAY MONTH (26 juli) en het einde van m’n stage (8 augustus).

 

Ben jij ook naar Ed Sheeran geweest en heb je ook zo genoten? Of vond je juist dat het geluid zo slecht was? Dat heb ik namelijk aardig veel gelezen… Ben je ook naar Park Beats geweest en vond je het ook zo enorm leuk? Laat dan even een reactie achter met jouw ervaring! Ben er benieuwd naar!

Liefs, Demi Bonita

2 Reacties

 1. Liesbeth Kromjong
  juli 3, 2018 / 7:04 pm

  ???leuke mannen bij de insmeer plekken, daarom was je dus niet verbrand.

  • demibonitax
   Auteur
   juli 3, 2018 / 7:05 pm

   hahahaha je kent me toch lies? had er wel de hele middag kunnen staan joh, lekker boeie al die optredes hun waren veel leuker…… ???

Geef een reactie

Abonneer nu!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe blogposts