To Travel Is To Live: Mijn blog

Hi loves! De afgelopen 2 weken ben ik druk bezig geweest met het schrijven van m’n examenverslagen. Tijdens het schrijven van deze verslagen, zijn er een aantal dingen duidelijk geworden voor mezelf: ik heb veel meer verstand van luchtvaart en reizen dan van wat dan ook! Dat betekent, dat ik m’n blog helemaal ga aanpassen. Ik was eerst niet zo zeker waar ik m’n blog nou over ging: Lifestyle, Beauty, Hotspots, Travel & Education. Dat is wat erboven aan m’n pagina stond. Maar daar ga ik verandering in brengen! Deze verandering leg ik graag aan je uit, door een aantal vragen aan mezelf te stellen!

Oh ja, even tussen door: examenverslagen = examenperiode. Dat betekend dat de laatste maand van m’n stage is ingegaan! Mijn examenperiode is begonnen. Het houdt eigenlijk niet heel veel meer in, dan de andere maanden. Maar deze laatste maand moet ik alle verslagen inleveren en heb ik m’n beoordelingsgesprek! Ik hoef nu nog maar 2 weekjes en dan ben ik helemaal klaar! Ik kan niet wachten! Wat deze blog betreft, wil ik jullie graag verder mee nemen in deze reis en de toekomst! Lees je mee?

To Travel Is To Live is een motto wat op m’n lijf geschreven staat! Letterlijk ;P Citytrips vind ik enorm leuk. Zowel in Nederland, als in het buitenland. Reizen, nieuwe steden en stadjes ontdekken, nieuwe hotspots, noem het maar op! Ik denk dat de meeste zich daar wel in kunnen vinden. En dat is waarom ik mijn blog ga veranderen in een Travel Blog. Hoe en wat ben ik nog niet helemaal uit, maar ik heb enorm leuke dingen op de planning staan waar ik over wil gaan schrijven! So, let’s change it!

Waarom ‘To travel is to live’ ?

‘Niets loopt in het leven zoals gepland. Je komt op verschillende plekken, en dat is oke. Kijk maar naar 5 jaar geleden. Is alles zo als wat je 5 jaar geleden dacht? Waarschijnlijk niet, er gaat altijd wel iets anders. En dat is mijn To travel is to live. Sta maar even stil en denk aan waar je nu bent, en ga dan weer door. Tijdens het maken van een reis gebeurt heel veel. No matter where you live or where you are, you will always keep moving.’ had ik eerder al in een blog geschreven. Mijn quote gaat niet over dat reizen echt alles is waar ik voor leef. Deels wel natuurlijk, want ik vind het gewoon heerlijk. Maar het gaat ook om de plekken waar ik ben, en met wie. Daar leef ik voor, om te genieten van de momenten. ‘Tijdens het maken van een reis gebeurd heel veel.’ Hier heb ik het niet over het echte reizen. Maar over de stappen die ik zet, hou ik mijn dromen stapje voor stapje waar maak. Daar gaat het om. Ik ben iemand die dromen, niet als dromen wilt houden. Ik wil ze waar maken. Dat ik later kan zeggen ‘I did it, i fucking did it’. Iets waar ik trots op wil en kan zijn. En daarom vind ik dit een enorm belangrijke, maar ook een mooie quote voor mezelf!

Wat ga ik doen na m’n stage?

Als ik klaar ben met m’n stage, ga ik eindelijk vakantie vieren. Ik ga lekker twee weekjes op vakantie naar Torremolinos. Een plekje vlak bij Malaga, waar ik als kind zijnde bijna 3 keer in het jaar kwam. Even lekker relaxen! Vervolgens ga ik per 2 september een droom achterna. Twee weken naar London! Dat voor een Engelse talencursus, maar och wat wil ik graag eens het Britse leven leiden! Lees hier meer over deze trip. Na deze twee weken, hoop ik dat ik mijn diploma ontvangen heb. En dan ga ik als een speer solliciteren voor de vliegdienst! Hoe, wat en waar zien we dan wel! TUI is een droom, maar mocht dat niet lukken dan gaan we gewoon door bij andere maatschappijen! We gaan zien wat er komen gaat! Maar in de tussentijd, blijf ik gewoon lekker werken bij KLM op de grond! Van mijn stagebegeleider mag ik blijven, en dat lijkt me enorm leuk!

Welke veranderingen gaan er komen?

Elke blogger wil dat zijn blogs gelezen worden. Dat is logisch, maar je moet natuurlijk wel een bepaalde doelgroep creëren. En wat ik nu vooral merk, is dat bepaalde blogs veer meer gelezen worden, dan anderen. En dat is waarom ik daar verandering in ga brengen! Met het werk wat ik nu doe, en wil gaan doen, wil ik mijn blogs gaan creëren. Over ervaringen, reizen en hotspots. Ik wil mijn momenten en ervaringen graag delen. Vooral als ik dalijk op vakantie ben, en in London, na stedentripjes maar ook wanneer ik eindelijk vlieg en ergens overnacht. Hoe gaaf is dat? Ik wil jullie zo graag alles vertellen. Blogs kunnen natuurlijk enorm lang worden, want als jullie toch eens weten hoeveel energie ik heb en hoeveel lappe tekst ik wel niet kan schrijven… Well, laten we daar maar niet aan denken! Toen ik hier eigenlijk over na dacht, en ook na vele vragen die ik al gehad heb, dacht ik eigenlijk waarom ga ik niet beginnen met vloggen? Er zijn veel mensen die het doen tegenwoordig, dat is waar. Maar om mijn blogs kort te houden, en om jullie toch alles te vertellen, is er geen betere manier! Zo krijgen jullie er ook gelijk een beeld bij, right? Lijkt het jou een leuk idee? Laat het hieronder dan even weten, ik ben benieuwd!

Vloggen: Ja of Nee?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Dat is al één verandering die ik wil gaan aanpassen… Vloggen. Naast dat, komt er natuurlijk verandering in de soorten blogposts, maar ook Insta berichten! Ik hoop hier ook meerdere mensen mee aan te trekken!

Dit was het eigenlijk weer een beetje voor vandaag… Stiekem schrijf ik deze blog niet nu pas omdat ik elke dag ‘zo druk’ bezig ben geweest met die verslagen. Het is natuurlijk superlekker weer, en daar wil ik ook even van genieten wanneer ik thuis kom van een werkdag. Afgelopen vrijdag vierde mijn moeder en ik tevens ook onze verjaardag! Zie hier onder de foto’s. Zij was 20 juli jarig, en ja guys! Ik aankomende donderdag de 26e! Eindelijk 19 jaar! Naja eindelijk, mag nog steeds niet meer, en ook niet minder dan het afgelopen jaar. So, lets just celebrate it and don’t forget my birthday guys!

Ik kan niet wachten om met deze nieuwe start van start te gaan! Want ja vloggen… Dat gaat wat worden. Ik weet nu al dat ik mezelf een aantal keer enorm voor schud ga zetten, maar lekker boeie! Dat is het leuke eraan toch! Vergeet niet om de poll in te vullen en ik schrijf jullie snel weer guys!

Liefs, Demi Bonita

Geef een reactie

Booking.com
Abonneer nu!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe blogposts