Costa Del Sol – Part 1

Hi loves! Het is alweer even geleden, maar ik heb echt een enorm leuke vakantie gehad! Ik was hier zo aan toe na m’n stage, en ik heb zo genoten! In deze blog, schrijf ik niet maar deel ik mijn vlog met jullie! Hier heb je meer als genoeg aan dus waarom nog een heel verhaal erbij! Bekijk hem hieronder!

TRAVEL VLOG: COSTA DEL SOL – PART 1 | MALAGA IT IS

 

Wel wil ik nog echt even zeggen, mocht je ooit in Costa Del Sol zijn ga dan echt even naar het centrum van Malaga! Het is zo’n leuke stad, en zo mooi. Ik kan er echt uren rond lopen om alleen maar naar die mooie straten en gebouwen te kijken. Dat is toch wel iets wat ik het leukste vind aan reizen hoor!

Vergeet niet te abboneren en een duimpje omhoog te geven! Thanks for watching guys! Part 2 komt er ook snel aan!

Liefs, Demi Bonita

Delen:

Geef een reactie

Abonneer nu!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe blogposts