IT’S HUNKEMÖLLER BRA PARTY TIME!

Hi loves! Welkom bij weer een nieuwe blog! Als eerst wil ik even mijn excuus aan bieden voor zo weinig blog posts… Ik heb het enorm druk met de start van m’n baan bij KLM weer en het solliciteren naar een baan in de lucht! (het gaat aardig goed dus nog even door duimen! Wish me luck ;P)

Waar het normaal over een reis of iets dergelijks gaat, hebben we het vandaag over bh’s! Huh? Ja, dat lees je goed! Ik ben namelijk afgelopen maandag naar de Bra Party Brunch van Hunkemöller geweest! En dit was zo leuk, dat ik er een blog over moest schrijven! Om eerlijk te zijn, zie het als een hotspot blog, want oh we hebben in zo’n leuk cafétje gebrunched! Ben je benieuwd? Lees dan snel door!

 

Zoals je wellicht gezien heb op mijn insta, en misschien wel gehoord hebt, is vanaf maandag 24 september de Hunkemöller Bra Party van start gegaan. Dit houdt in derde bh gratis, of tweede bh 50%! Wie wilt dat nou niet? Er is altijd zoveel keus, kiezen is moeilijk dus dit is toch onwijs leuk, fijn en handig! + de BH’s van Hunkemöller zitten toch gewoon super? Vind ik nou ook! Maar ter ere hiervan hield Hunkemöller dus diezelfde maandag een Bra Party Brunch voor een groepje influencers in Utrecht bij Frenchie Cafe Utrecht, en ik mocht hier bij zijn! En wat was het leuk en gezellig! Ik zal je er alles over vertellen!

Maandag ochtend werden we om 10:00 uur verwacht bij het Frenchie café. Een supergezellig en knus café op de Lange Nieuwstraat in Utrecht! Natuurlijk vol in de file op de weg hier naar toe, maar geen probleem want ik was op tijd uit huis gegaan! Ik was er zelfs nog als één van de eerste, hou ik van. Beter te vroeg dan te laat, toch?

Rond 10:00/10:15 uur was zo goed als iedereen er en kozen we allemaal een plekje op de enorm leuke roze bank, of een stoel! Grote BRA PARTY ballonnen, hartjes ballonnen en heel veeeeel roze was aanwezig! Oh, het zag er zo leuk uit!!!!!

Ik had het eigenlijk enorm anders verwacht, dan hoe het uiteindelijk was. Verwachtingen had ik niet echt, maar het was zoveel leuker! Ik kon geen van de meiden, ondanks dat er veel meiden waren die toch al een heel stuk groter zijnop social media. Ik deed gewoon lekker mijn ding en praatte met iedereen mee. Veel meiden hadden dit al vaker gedaan en konden elkaar. Gelukkig heb ik daar geen moeite mee, anders was het nogal awkward hè ;P De meiden van Hunkemöller waren ook enorm lief, en zorgde zo goed voor ons. Ze deden hun praatje, heette ons welkom, opende de Hunkemöller Bra Party! Hier en daar een praatje met ons en natuurlijk onze wensen voor de brunch! We konden uit verschillende dingen kiezen waaronder een pancake met vruchten, een bak met chocolade en vruchten, wentelteefjes en een heerlijke sandwich avocado, die ik gekozen had! Kijk maar even naar de foto’s, oh dat wil je toch ook? #heeeerlijk

Voordat we gingen eten moesten er natuurlijk eerst 600 foto’s gemaakt worden! Niet alleen ik deed dat hoor, maar alle 15 tot 20 andere meiden ook! Voor het eerst dat er niemand zeurde! Je kent het vast wel, ja of niet… Maar die ouders altijd, als je uit eten ben ‘Oh moeten er weer 500 foto’s genomen worden?’ uh, ja duh!!!! Nu deden we het gewoon met z’n alle, en van elkaar natuurlijk!

Na het mainmenu namen we even de vrijheid om foto’s te maken in het café. Er hing een enorm leuk neon light, in het roze ofcourse! Met Frencie! En ja, ook nu weer! FOTOOOOS! Duhhh! Samen met de lieve Sabrina, van @lovelydreamer_ namen we een aantal hele leuke foto’s, en polaroids, waar Hunkemöller voor gezorgd had! Tussendoor nog een enorm lekkere Cupcake gegeten, ohhh die was genieten! Neem nog maar eens een kijkje! Deze verkopen ze tevens altijd hoor daar, dus ga er zeker eens een halen! Heerlijk met Red Velvet Cake erin… Ohhh, krijg er nu alweer trek in hoor!

Zo tegen de klok van 12:00 uur was het tijd om te gaan! We kregen nog een tas mee met twee setjes erin, van Hunkemöller! Prachtig zijn ze, en wat zitten ze super! Ik vond het zo leuk en gaaf dat ik aanwezig mocht zijn deze brunch! Zoveel nieuwe meiden leren kennen, waar ik weer wat dingen van geleerd heb #upcominginfluencertoch en het was gewoon enorm gezellig!

Mocht jij je setjes nog niet gescoord hebben bij Hunkemöller, ga dit dan zeker snel doen! Shop nu je favourite setjes, derde bh gratis of tweede bh 50%! Super als je niet kan kiezen toch? Er is zoveel keus! SHOP SHOP SHOP GIRLS!

Liefs, Demi Bonita

1 Reactie

  1. Desiree
    oktober 3, 2018 / 10:21 pm

    SO AWESOME! Morgen gelijk even langs hoor!!!!

Geef een reactie

Booking.com
Abonneer nu!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe blogposts