Mijn Travel Bucketlist

Op safari in Afrika tot alle winkels leegkopen in New York. Toen ik klein was had ik hele grote dromen. Tijdens de safari wou ik dan ook heel graag met een leeuw willen spelen! En ik wou in een boomhut bij de dieren wonen! Right deem... Nu we wat ouder zijn en je erachter komt wat kan en wat niet, wil ik je maar al te graag vertellen wat er op mijn Bucketlist staat! En dan heb ik het wel over mijn Travel Bucketlist.

 

Dromen heb ik nog steeds, en die wil ik ook maar al te graag waar maken. Op nummer 1 op mijn Travel Bucketlist staat:

Een roadtrip door Australië

Als ik een jaar of 25/26 ben, zou ik heel graag een Roadtrip door Australië willen doen. Dit lijkt me zo gaaf! Alle verhalen die ik lees, en die ik hoor... Het lijkt me er zo mooi! Dit zou ik dan ook niet voor maar twee weken willen doen, maar echt voor 3 tot 6 maanden! Daarom ook pas over een aantal jaar, dat ik nog tijd zat heb om te sparen. Verder weet ik ook nog niet of ik dit alleen ga doen, of met iemand samen. Of dat ik iemand zoek die ook graag die kant op wil. Gelukkig heb ik nog alle tijd om dat uit te zoeken. Dat geldt ook voor de route die ik wil doen. Ik heb nog geen idee waar ik heen wil en wat ik wil doen. Behalve dat ik Sydney wel echt gezien moet hebben, en ik wil super graag leren surfen in Australië! Al ben ik wel bang voor haaien en alle verhalen die daarbij horen. Dus misschien slaan we het surfen wel over... Dat zien we dan wel ;p

 

Op nummer 2 van mijn Travel Bucketlist staat:

Een Cruise

Het lijkt me enorm tof om eens in m'n leven een cruise te maken. Ik ben wel eens met de boot van Nederland naar England geweest, maar een cruise in Griekenland ofzo. Dat lijkt me zo mooi! Van stadje naar stadje, van eilandje naar eilandje. Of van Zuid-Europa naar Noord Europa lijkt me ook enorm leuk. Van Spanje langs Italië, Frankrijk, Oostenrijk, Duitsland etc. zo door naar Scandinavië. Och, dat lijkt me gaaf! Maar een cruise in Amerika lijkt me ook super! Wanneer weet ik nog niet, maar als er een moment is dat het mogelijk is, ga ik dit zeker doen!

 

Op nummer 3 van mijn Travel Bucketlist staat:

Een Roadtrip door Europa

Ja, ja... Weer een roadtrip. Maar met deze roadtrip wil ik langs alle plaatsjes die ik in Europa nog wil bezoeken! Naja alle... De meeste in ieder geval! Dit is een roadtrip die ik dan ook graag binnen nu en 2 jaar wil doen. Lekker in m'n fiat500 door Europa crossen. Ik wil dan beginnen bij België, lekker dichtbij! Zo door naar Frankrijk, stukje Spanje en weer terug naar Frankrijk, Italië, Zwitserland, Oostenrijk, Hongarije, Tsjechië, Duitsland en zo weer naar Rotterdam! Ik wou hier eerst 3 weken voor nemen. Maar op de foto hieronder zie je alle plaatsen die ik toch wel wil zien (het zijn er 36) en dat gaat zeker niet in 3 weken lukken! Mocht ik er tijd voor hebben dan zou ik dit in ongeveer 1 à 2 maanden willen doen! Mocht er niet genoeg tijd zijn, dan haal ik er gewoon een aantal plaatsjes tussen uit! #excited

Bekijk hier mijn Europa Bucketlist Roadtrip Map:

Stops Roadtrip

1 á 2 maanden: Brussels ...✈ Lille ...✈ Paris x 3 dagen ...✈ Orléans ...✈ Dijon ...✈ Geneva ...✈ Lyon ...✈ Clermont-Ferrand ...✈ Bordeaux ...✈ Bilbao ...✈ Madrid x 2 dagen ...✈ Valencia x 2 dagen ...✈ Barcelona ...✈ Toulouse ...✈ Montpellier ...✈ Marseille ...✈ Saint-Tropez ...✈ Nice x 2 dagen ...✈ Monaco ...✈ Genoa ...✈ LIvorno ...✈ Rome x 3 dagen ...✈ Florence ...✈ Bologne ...✈ Milan x 3 dagen ...✈ Verona ...✈ Venice x 3 dagen ...✈ Zagreb ...✈ Budapest x 2 dagen ...✈ Vienna x 2 dagen ...✈ Prague ...✈ Nuremburg ...✈ Munich ...✈ Zurich ...✈ Strasbourg ...✈ Dusseldorf

3 weken: Lille ...✈ Paris x 2 dagen ...✈ Geneva ...✈ Lyon ...✈ Bordeaux ...✈ Bilbao ...✈ Toulouse ...✈ Marseille ...✈ Saint-Tropez ...✈ Nice ...✈ Monaco ...✈ Genoa ...✈ Rome x 2 dagen ...✈ Florence ...✈ Bologne ...✈ Milan x 2 dagen ...✈ Verona ...✈ Venice ...✈ Zurich

 

Dit is mijn top 3 Travel Bucketlist. Waarbij inbegrepen steden die ik natuurlijk heel graag wil bezoeken, waaronder Sydney, Melbourne, Brisbane, Parijs, Madrid, Milaan, Rome, Wenen en Budapest! Hieronder heb ik een nog een lijstje waarvan ik hoop in m'n leven toch nog eens een trip naar toe te kunnen maken! Voor zowel werk als leuke citytrip/vakantie!

 

Lijst van steden die ik heel graag wil bezoeken en wat ik daar graag wil doen:

  1. Cape Town: Safari en de Lion's Head beklimmen
  2. New York: SHOPPENNN!
  3. Los Angeles: Hollywood bezoeken
  4. Tokyo: City trip
  5. Curaçao: Vakantie
  6. Miami: Vakantie
  7. Toronto: City trip
  8. Marrakesh: Vakantie
  9. Rio de Janeiro: Vakantie
  10. Aruba: Flamingo Beach bezoeken

 

Dit was de blog dan weer voor deze week! Maar natuurlijk ben ik ook heel benieuwd naar jullie travel bucketlist. Vertel mij in de comments waar jij nog eens super graag heen wil, of wat voor roadtrip natuurlijk! Misschien delen we wel dezelfde gedachtes! Ik ben benieuwd, so let me know ❤️

Liefs,

Demi Bonita

Geef een reactie

Abonneer nu!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe blogposts