Shawn Mendes The Tour

Wow! Weet je nog dat ik bijna een jaar geleden een blog gemaakt had over het concert van Shawn Mendes? Zou ik wel kaarten krijgen was toen de vraag… Afgelopen donderdag en vrijdag was het dan eindelijk zo ver! Het begin van zijn world tourNa 2 jaar was eindelijk zo ver: SHAWN MENDES THE TOUR

Als je mij op Snapchat en Instagram heb, heb je ook vast wel gezien dat ik het enorm leuk gehad heb. Maar dat is niet het enige! Eigenlijk was het nog helemaal niet zeker of ik wel kon gaan… Vorige week zondag werd ik enorm ziek, met een heftige keelontsteking. Al eerder antibiotica gehad, maar het hielp niet. Door naar de huisartsenpost. Nog eens antibiotica maar dat sloeg ook niet aan. Ondertussen dinsdagochtend en ik kon geen woord zeggen, en al helemaal niks eten en drinken… Ik was zo bang dat ik niet naar het concert kon gaan. De dokter verwees me door naar het ziekenhuis waar ze al gauw zagen dat het een abces was. Deze hebben ze door geprikt, en de volgende dag had ik al gauw mijn stem terug. Ik was zo blij!

Shawn was op zondag al in Nederland, en natuurlijk wisten we al direct waar zijn hotel was. Ik wou er zo graag heen, maar ja ziek is ziek… Ook wist half Nederland al gauw in welk hotel hij zat, omdat RTL zijn adres gewoon zo open en bloot op het internet neergezet had, arme jongen… No privacy at all anymore… Toch besloot ik om donderdagochtend naar zijn hotel te gaan, samen met een vriendin (toevallig ook Demi, m’n Shawn maatje en redder in nood voor Shawn emergencies) En wat was het druk! Iedereen wist natuurlijk in welk hotel hij zat. Demi kent veel mensen van de fanbase in Nederland en ze zag al gelijk dat er veel locals aanwezig waren die dachten ajoh laten we het ook gewoon proberen om hem te meeten. Niet de echte fans, en dat was jammer… Anyways, rond 9:30 uur waren we bij zijn hotel waar al een lange rij stond. Hoe later het werd, hoe langer de rij… Rond half 12 kwam Jake naar buiten, Shawns ‘beveiliger’. ‘Okay guys! If you want this to work than you have to listen. Stay in line, and be patienced. Shawn will be here in a few minutes, but you guys have to help each other!’ Jake liep langs de rij, die wel twee keer de hoek van het gebouw rond ging en het einde was nog geen eens inzicht… Toch ging het door, het duurde even voordat iedereen luisterde maar toen was het zo ver! Shawn kwam naar buiten en nam foto’s met iedereen!!!! What a sweetie Het ging wel heel snel, en echt tijd om wat tegen hem te zeggen was er niet… Van de één, naar de ander…. Heel jammer, maar ik durf met zekerheid te zeggen dat er wel 500 mensen waren! Echt, wat een vent, en dat doet hij gewoon even vlak voor zijn eerste concert! Just a cutie ? (Laat ik er dan wel even zeggen dat als hij geen foto’s had willen maken, hij het ook niet had gedaan! Zoals woensdag waar hij het gewoon te druk had! Shawn vindt het niet erg en vind het juist leuk om ons allemaal te meeten, dus haat reacties zijn helemaal niet nodig xoxo) In ieder geval, ik was aan de beurt! M’n telefoon op scherm record zodat ik een filmpje zou hebben van het moment dat de foto gemaakt werd. Hij groette me super cute en met dat lieve lachje van um, toen die had op m’n rug… AAAAH I’m so happy! ????? Can’t get my eyes of from this pic

Het leuke vond ik ook dat er zoveel oude bekende waren. Zijn laatste concert was inmiddels alweer twee jaar geleden… En zoveel meiden van de leuke concert dagen toen, waren er nu ook weer! Was great seeing all of you again❤️

‘s Avonds was het dan eindelijk zo ver! We hebben de hele middag bij de venue -Ziggo Dome, rondgelopen. Wat gegeten, nieuwe meiden leren kennen en het over van alles en nog wat gehad! Om 15:00 uur mocht VIP naar binnen, en toen kwamen we er al gauw achter dat de jongens en meiden die kaarten via Viagogo gekocht hadden, niet naar binnen konden! Deze tickets waren namelijk fake!!!!! Vreselijk!!!! Ik had gelukkig mijn eigen echte kaart via ticketmaster, maar er waren zoveel jongens en meiden met viagogo kaarten. Gelukkig waren de medewerkers van Ziggo Dome zo vriendelijk om de kaarten te kunnen checken zodat er nog tijd was om een nieuw ticket te kopen. Bij Demi was dit dus zo, maar gelukkig kon ze op tijd een nieuw ticket krijgen. Wel een eerste ring ticket, maar dat was niet erg want ik had een tweede ring ticket! Oh, wat hebben we gelachen. Met onze eerste en tweede ring ticket, gewoon front row gestaan! Spanning was zeker aanwezig toen we de lijnen onder door moesten om bij Zaal te komen, maar het is ons gelukt! Ik heb zowel donderdag als vrijdag gewoon helemaal vooraan gestaan! Vrijdag ging ik samen met Sabrin, een van m’n beste vriendinnetjes. Ze moest even uit haar comfort zone komen hiervoor, maar we hebben het gewoon gedaan! Wat hebben we genoten! 

Babe Sabrin x

Het voorprogramma begon om 19:30 uur met Alessia Cara, en ze was zo goed! Heerlijk om de avond mee te beginnen. Om 20:30 uur kwam de grote master. EINDELIJK!!!! En wat een legend! Hoe hij op kwam, hoe hij stond, bewoog, zong… Het was te mooi om waar te zijn! En het mooiste was ook dat je gewoon kon zien dat hij zelf zoooo genoot! Dat glimlachje van hem dan, gewoon de manier van kijken, zijn gezicht en hoe hij rond keek… Ooooh, ik mis hem nu alweer!!!!! We stonden zo dichtbij, en als het dan even leek of hij je aankeek, hield je het echt even niet hoor ?

Het was ook zo mooi hoe dichtbij hij kwam. Tijdens het nummer Why kwam die recht voor ons zitten en dat is gewoon even intens genieten! En dan een momentje dat hij even stil is, en rondkijkt… HEELIJK!!!!! (Bekijk het eerste filmpje onder aan de blog -via Facebook. Hier onder ook twee foto’s) Tot wel twee keer toe dat ik hem zo mocht zien! (do & vr) Elk nummer hebben we zo hard mee gezongen, en lekker gedanst en gesprongen, gegild!!!! Mensen zullen wel gedacht hebben, wat een gek…. Well, who caresssss

Het is zo mooi om te zien hoe Shawn gegroeid is! Drie jaar geleden was hij voor het eerst met een concert in Amsterdam. Als je hem dan hoort en ziet, en dat vergelijkt met dit jaar… Och, wat is hij goed! De hoge noten die hij haalt, de uithalen, het gitaar en piano spelen, maar ook gewoon het leuke rond springen en dansen! Dat al 20 jarige… I keep saying it,, already afreakinn LEGEND❤️

Iets wat bijna niemand verwacht had, was dan ook zeker het einde! -Laat ik zeggen, iets wat ik niet verwacht had! De confetti en de harde rook was zo gaaf, en de beweging die hij net een seconde daarvoor maakt met z’n hand en gitaar! Het was één groot feest! Maar daar blijft het niet bij… Tussen het podium en de zaal was namelijk een pad waar de security stond, maar ja hoor… Daar kwam hij opeens aanrennen!!!!! De eerste avond had ik het eerlijk gezegd niet door tot ik hem opeens zag rennen recht voor ons. En zo voor ons kwam staan en ons groette en knuffelde. -Helaas niet bij ons, maar twee meter verder… Vrijdag was ik hier beter op voorbereid. Ik zag dat hij het podium af rende en dacht ik ga m’n kans pakken. Ik liep een stuk door alle gillende meiden naar het midden -front row nog steeds. En toen kwam die! Recht voor m’n neus en ik voelde z’n hand zo door m’n haar gaan. Ik was druk bezig om het moment op film te zetten maar ik greep nog net met m’n andere hand even snel langs die van hem toen die weer verder ging! Ik was zo gelukkig!!!!! (Bekijk het tweede filmpje onder aan de blog -via Facebook)

Deze twee dagen zaten vol energie, en als ik erover nadenk, over praat, over type…. Komt alles weer terug! Het was gewoon zo goed en leuk, gewoon geweldig!!!!Ieder heeft zo zijn ding, en bij mij is dat echt gewoon deze gozer. Het is toch ook gewoon een heerlijke vent om te zien?

Ik heb echt enormmmm genoten! En wat ben ik weer blij met m’n foto❤️ 

Shawn, bedankt voor deze mooie dagen! En succes deze world tour! fuckiNG LEGEND, LOVE YOU X !so proud.

Bekijk hier onder de filmpjes en foto’s van het concert! Ik ga nog even zeker een aantal dagen na genieten, en ik schrijf jullie snel weer!

Liefs,

Demi Bonita

Mocht je de filmpjes niet kunnen openen, klik dan hier.

https://www.facebook.com/Demi26071999/posts/2230959906965374
 

2 Reacties

 1. Quincy
  maart 13, 2019 / 5:53 pm

  Leuke blog deem! Keep up the good work☺️

  • demibonitax
   Auteur
   maart 14, 2019 / 6:26 am

   Ahh thanks ❤️

Geef een reactie

Abonneer nu!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe blogposts