I got my wing!

HARD WORK, PAYS OFF! THAT'S WHAT THEY SAY RIGHT? NOU EN OF!

6 weken lang elke vond alleen maar leren, leren, leren maar we hebben het gehaald hoor! Waar ik vier jaar lang van gedroomd heb, waar ik maanden lang naar uit gekeken heb en waar familie en vriendinnen helemaal gek van me werden, is eindelijk binnen!

THE WING ✈️

Het waren een aantal zware weken, en we hebben er alles voor moeten laten gaan, maar eindelijk heb ik mijn wing! 11 maart begon mijn training bij TUIfly, voor inhuur Sunwing. De tijd is zo snel gegaan! De weken vlogen voorbij, en we hebben zoveel nieuwe dingen geleerd en gedaan. Weet je trouwens nog hoe slecht mijn Engels was een aantal maanden terug? Heel deze training was dus in het Engels, and guess what... Ik heb alles prima kunnen volgen en bij houden #proud

 

TUIfly x Sunwing

In de zomer maanden heeft TUI te weinig toestellen van zichzelf, om alle vluchten die zij hebben te doen. Daarvoor huren ze toestellen van andere maatschappijen om vluchten naar het Middelands zeegebied en Noord-Afrika te vliegen. Hier komt gewoon TUI personeel op te staan, and that is going to be me! Wij gaan voor Sunwing vliegen, een Canadese luchtvaastmaatschappij. Al onze regels zijn volgens Canadese authoriteiten en dat is waarom de training ook in het Engels was!

Aankomende zaterdag is mijn aller eerste vlucht. Ik kan echt zooo niet wachten! Mijn droom word eindelijk waar, en ik heb er zo hard voor gewerkt! Ik ben zo benieuwd hoe het gaat zijn, hoe ik het ga vinden... Echt enorm trots, en niet alleen op mezelf maar ook op alle andere van mijn Initial. We begonnen met 22, en eindigde met 22! Zeker niet te vergeten de enorm leuke en lieve Janelle en Mackenzie, onze traininers, die zo goed les gegeven hebben en ons zoveel geleerd hebben de afgelopen 5 weken!

 

 

Zaterdag heb ik dus mijn aller eerste vlucht, even lekker naar Mallorca. Zondag een vlucht naar Chersonisos en Dinsdag even een 50 minuten stop op Rhodos! Wat maanden, weken en dagen geleden nog maar een droom was, komt nu wel heel dichtbij! Ik heb er in ieder geval enorm veel zin!  Zoals ik ook al eerder vertelde, zijn al mijn vluchtjes allemaal op en neertjes, dus zonder een stop, elke avond weer lekker in m'n eigen bedje.

Ik heb dit blog geschreven om jullie even in het kort op de hoogte te stellen hoe het nu gaat! Op social media heb je kunnen merken dat ik erg afwezig was, zo ook op mijn blog ofcourse, but I'm back!

Ik heb aardig wat standby dagen de komede tijd, dus dan zal ik weer lekker wat stukjes gaan schrijven! Voor nu heb ik morgen (woensdag 17 april) nog een vlucht boven Nederland, samen met de hele groep die inhuur gaat vliegen. Een kleine 50 man, heel gezellig maar ook super spannend! Eind deze week komt er een vervolg blog van deze online met alle ups en downs en informatie over de afgelopen 6 weken!

Stay tuned, en ik vertel jullie snel meer! ❤️

Liefs, Demi Bonita

Volg:
0

Geef een reactie

Abonneer nu!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe blogposts