Mijn aller eerste layover!

YES GUYS! Ik heb mijn aller eerste layover gehad, het was zo leuk en gezellig en daarom neem ik jullie graag even mee!

Op de nacht van donderdag 16 op vrijdag 17 mei mocht ik een nachtje blijven op Gran Canaria. Toen ik mijn rooster kreeg stond ik op deze twee dagen eerst nog standby, maar op de maandag werd mijn rooster opeens veranderd en werd deze vlucht erin gezet. Ik was helemaal happy! Ik dacht yes!!!! Eindelijk een layover!!! Al hadden we wel echt het minimum van het minimum de tijd. Vroeger ging ik altijd meerdere keren per jaar op vakantie naar Gran Canaria, dus ik vond het helemaal leuk om er nu ook weer heen te gaan!

Omdat we zo’n korte tijd hadden, hoefde je eigenlijk helemaal niet zo gek veel mee te nemen, dacht ik. Althans… Mijn koffer zat toch aardig vol en hij was zwaaar….

Wat had ik eigenlijk allemaal mee? Well….

  • Uiteraard een paar gympen en voor de zekerheid mijn slippers.
  • Mijn kleding: een rokje en een shirtje van Lofty Manner (hiervoor moest ik nog een foto maken voor op instagram met een kortingscode voor jullie, ik dacht dat komt even goed uit! zie foto hieronder) en mijn leren jasje voor als het koud werd (en ook die heb ik gebruikt hoor!)
  • Mijn toilettas: douchegel, droogshampoo, tandpasta, tandenborstel, borstel, haar elastiekjes en speltjes, medicijnen, make-up remover, watjes, luchtje.
  • Mijn make-up tas: – te veel om alles op te noemen.
  • Een schoonsjaaltje voor mijn uniform en twee extra panties.
  • En nog andere spullen van TUI die dagelijks in mijn koffertje zitten.

Ik denk dat het maar goed is dat we hem niet gewogen hebben, want dan had hij zeker wel als ruimbagage mee gemoeten ;P

Rokje & Shirtje van Lofty Manner!
Gebruik de code DEMI10 voor 10% korting bij Lofty Manner

Donderdag 16 mei vertrokken we vanaf Schiphol naar Las Palmas. Ik vloog deze vlucht samen Revana en Eva D uit mijn trainingsgroep, met Eva H uit de ervaren groep en met de purser en cockpit van Sunwing. We gingen snel het vliegtuig uit en door naar het busje die ons naar het hotel bracht, waar we rond 20:00 aankwamen. We gingen ons snel omkleden om nog even het centrum in te kunnen om wat te gaan eten. Eva H en ik besloten om bij de receptie toch even te gaan vragen waar we het beste heen konden gaan, maar in het ‘stadje’ / dorpje waar we zaten was gewoon niet veel. Ze zei dat we het beste naar Playa Del Ingles konden gaan, waar ik helemaal happy van werd omdat ik daar altijd op vakantie heen ging! We vertelde het de rest, maar de cockpit wou toch graag even hier in het centrum kijken. Helemaal geen probleem, dus dat is wat we deden.

Het voelde zo leuk om met zo’n groep door de straatjes daar te lopen. Iedereen in normale kleding in plaats van in uniform. Ik zag wel eens filmpjes bij andere voorbij komen en nu was ik daar gewoon! Lekker kletsen met iedereen, van het weer en de omgeving genieten. Het was zo leuk en we waren echt een hele gezellige groep! Helaas was er in het centrum van ons dorpje niet veel, dus besloten wij (Revana, Eva D en Eva H) toch naar Playa Del Ingles te gaan. De purser en de cockpit vonden dat gelukkig goed, en zo gingen we met z’n vieren Vamos a la Playa de Playa Del Ingels, oftewel naar het strand van Playa Del Ingles!

Aan de boulevard hebben we lekker gegeten. We hadden allemaal iets lekkers uitgekozen! We hadden enorme trek want het was ondertussen al 21:30 uur (Nederlandse tijd 22:30 uur). Ik nam een lekker biefstukje. Allemaal een groot glas Ice Tea 0,5L erbij en even genieten. Het was oprecht zo gezellig, lekker kletsen over van alles en nog wat. Eenmaal terug in het hotel heb ik nog lekker een (uitgebreide) douche genomen, alvast mijn spullen voor de terug vlucht neergelegd en zo lekker m’n bedje in gedoken.

De wekker ging alweer om 06:45 uur. Veeeelste vroeg natuurlijk en ik had om eerlijk te zijn ook niet zo lekker geslapen… De bedden waren echt perfect, maar ik heb me toch een partij lopen vechten met de dekens…. Gelukkig zat de terug vlucht niet helemaal vol, dus dat ik wat meer moe was dan normaal vond ik nu niet zo’n probleem. We gingen met z’n alle lekker ontbijten en om 10:30 uur lokale tijd, ging de terug vlucht. We vlogen van Las Palmas naar Eindhoven, waar de passagiers uitstapte en wij weer verder vlogen naar Amsterdam.

Rond 17:30 uur waren we terug op Amsterdam. Snel nog even naar kantoor om alle spullen weer in te leveren en toen door naar huis! Om een uur of 19:00 uur kwam ik thuis aan en rolde ik zo me bed weer in. Super moe, dus even wat slaap bij pakken want de volgende dag mocht ik weer voor een retourtje Ponta Delgada!

Ik vond het enorm leuk om dit eindelijk eens mee te maken! Ik droomde er altijd van, dus jullie weten het!
✅ Check! Bucketlist dingetje!

Dit was tevens mijn aller eerste echte ‘travel’ blog (over werk) (zonder vlog) die ik ooit geschreven heb nu ik erover na denk… Ik hoop dat het een beetje goed uitgepakt is en jullie het leuk vonden om te lezen! Ik hoop er in de toekomst nog veel meer te schrijven! Ik schrijf jullie snel weer X

Liefs, Demi Bonita

Geef een reactie

Abonneer nu!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe blogposts