Emporium Festival & Intents Festival

Het festival seizoen is weer begonnen en het leek me leuk om daarover eens een blog over te schrijven! In maart ben ik naar Rotterdamse Rave geweest, maar dat was een indoor festival in Maassilo, dit heb je op mijn Instagram kunnen volgen! In het weekend van 25 mei en 1 juni ben ik naar Emporium Festival en Intents Festival geweest. Mijn eerste outdoor festivals dit jaar! Het is al even geleden dat ik zo’n soort blog gemaakt heb, dus ik hoop dat jullie het leuk vinden! Lezen jullie mee?

 

Emporium Festival: The Zoo

Zaterdag 25 mei, hemelse dag! Een graad of 23 en lekker feesten met mijn vriendinnetje Sam op Emporium Festival in Nijmegen.  Het weer was goed, er hing een super goede sfeer, de muziek was goed, heerlijk eten en drinken en leuke mensen! Het thema was daarnaast ook gewoon in één woord geweldig: THE ZOO! Dat betekend tijger en slangen printjessss! We hadden beide een leuk rokje aan met een basic shirtje/een body.

Op het festival waren allerlei verschillende soorten stages. Van Techno tot Carnaval tot Urban tot Hardstyle! Het was echt geweldig! De stages waren enorm gaaf en we mochten genieten van dj’s als Tony Junior, Oliver Heldens en Afrojack maar ook Lil Kleine en om het nog als een kinderfeestje af te maken waren de Gebroeders Ko ook aanwezig! Op het terrein liepen mensen rond in (grote) pakken van beesten: giraffe, neushoorns, olifanten, safari mensen, etc. Er was een zonnebrand tafel en een plek waar je glitters kon laten schminken maar ook een reuzenrat en een attractie de draaischommels die de lucht in gaat! Het festival was aan een meer en dat maakte het heel leuk. Soms even lekker relaxen op een standstoeltje! We hebben zo genoten ?

 

Wat voor cijfer geef ik Emporium Festival?

Muziek: 9                          Drukte: 8

Sfeer: 8,5                           Prijs: 8

Locatie: 9                          Extraatjes op de locatie: 8

Oftewel een 8,4 gemiddeld wat betekend aanradertjeeee! Volgend jaar gaan we zeker weer ?

Intents Festival

Op 1 juni ging ik samen met een collegaatje/heel goed vriendinnetje Lisan naar Intents Festival in Tilburg en het was zoveel leuker dan ik verwacht had! Het was dit weekend enorm goed weer en dat hebben we gemerkt ook… Ik had een shirtje aan die schuin liep op m’n rug en borst, naja dan raad je t al hè… Lekker schuin!!!!! verbrand, zo wel voor als achter! ??‍♀️

Intents festival bestond uit één en al Hardstyle en Hardcore. Mijn muziek? Nooooway, maar toch heb ik een enorm leuke dag gehad! De stages waren super gaaf, een aantal buiten en twee/drie overdekte tenten. De mainstage was het gaafste, dit was een ‘stad met super helden’. We zijn op het terrein zoveel vrienden tegen gekomen, wat het ook weer heel leuk maakte. ‘Huh demi? wat doe jij hier nou?!’… Ja, dat was voornamelijk de reactie… ? Ook hier op Intents was er een reuzenrat, het leek wel dezelfde:P  In vergelijking met de grote van het terrein, vond ik wel dat het veel maar dan ook echt veelte druk was!

Hardstyle was voor mij wel echt te hard, ik ben meer van de techno en house, maar toch heb ik het de hele dag vol gehouden en vond ik het gewoon echt leuk! Lisan heeft me lekker leren stampen en zo ging de dag snel voorbij. Natuurlijk wel een waaiertje gekocht, want het was niet om uit te houden!

 

Wat voor cijfer geef ik Intents Festival?

Muziek: 7                          Drukte: 6

Sfeer: 8                               Prijs: 7,5

Locatie: 8,5                      Extraatjes op de locatie: 8

Oftewel een 7,5 gemiddeld wat ik een goed cijfer vind, voor iemand die eigenlijk totaal niet van Hardstyle houd! Mocht iemand vragen of ik volgend jaar weer mee wil, zal ik stiekem toch ja zeggen!

Het waren twee hele leuke, mooie en geweldige dagen! Voorlopig heb ik nog niks op de planning staan, want ik leef eigenlijk een beetje met de week tegenwoordig, vooral door m’n werk… Net zoals deze twee festivals, die ik 4 á 5 dagen van te voren gekocht heb, zal dat met de volgende waarschijnlijk ook wel gebeuren!

Ik wil wel nog heel graag naar Heaven Outdoor op 27 juli en Dutchvalley op 11 augustus, maar eerst even m’n werkrooster afwachten, dan pas kunnen we gaan plannen! Awakenings en Park Beats had ik ook graag heen gewild, maar dan ben ik op vakantieeee!

Hebben jullie nog festivals op de planning staan en heb je nog festivals waarvan je denkt daar moet je echt heen? Laat dan hieronder een reactie achter!

 

Ik schrijf jullie snel weer!

Liefs, Demi Bonita

Geef een reactie

Abonneer nu!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe blogposts