Mijn zomervakantie: deel 1

Heerlijk vanaf mijn strandbedje schrijf ik jullie. Ik had een boek meegenomen, maar deze is ondertussen alweer uit en ik had wel zin om zelf een stukje te schrijven!

Op Instagram hebben jullie kunnen zien dat ik heerlijk aan het genieten ben in Costa Del Sol, Spanje. Ons hotel bevind zich in Carihuela, een wijk in Torremolinos wat naast Malaga ligt. Och Malaga, zo’n leuke stad! Daar kom ik zo op terug….

Afgelopen zondag zijn we al vroeg heen gevlogen. Samen met mijn beste vriendin Sammy en haar ouders. Rond een uur of 11 lagen we al heerlijk bij het zwembad, een graad of 35 en geen zuchtje wind… Nou voor mij veelste warm! Goede kennissen zaten een stukje verder, om de berg heen, in Torremolinos. Hier ben ik in de middag even heen gelopen, klein half uurtje #echteenrotstuk maar het brak de dag een beetje.

Carihuela ligt direct aan het strand. Een lange, leuke en gezellige boulevard met winkeltjes en restuarantjes. Het barst hier van de Nederlanders en Nederlandse cafeterias. Super gezellig, maar half Rotterdam ligt naast je op het strand ;P

Toen we maandag heerlijk aan het zwembad lagen hoorde we opeens een bekende stem: ‘Hé vakantie gangers!’ En daar stond mama als verrassing. Ze had wel verteld dat ze voor de grap langs komt om wat dingen te komen brengen als deze binnen waren, maar ik had nooit verwacht dat ze echt zou komen! Van maandag tot vrijdag zou ze blijven en ze sliep bij Sammy en mij op de kamer. Het was super leuk, want zo is ze er zelf ook nog even uit en dat verdiende ze wel!

Dinsdag zijn mama en ik samen naar Malaga geweest. Jaaaa, Malagaaaa! M’n favo city! Vorig jaar zijn we er al twee keer geweest toen we op vakantie waren in Torremolinos en toen was ik al helemaal verliefd op deze stad! Het is gewoon zo ontzettend leuk en gezellig! De gebouwen, de straatjes, de parken, de haven! Gewoon te leuk, eigenlijk een soort mini Barcelona, maar dan rustiger en minder toeristen. Anyways, we gingen hierheen omdat een vriendinnetje waar ik 10 jaar mee gevoetbald heb (en al even niet meer gezien had) toevallig afgelopen weekend ook voor 5 dagen in Malaga was samen met haar moeder! Super gezellig natuurlijk, we hebben even een drankje gedaan in Malaga Haven en heeeel veeel bijgepraat!

Woensdag en donderdag was het ‘s Ochtends tot een uur of 11/half12 aardig bewolkt. Daarom zijn we woensdagochtend gezellig naar het centrum van Torremolinos geweest. Een leuke winkelstraat met smalle straatjes die de berg afloopt. Eenmaal terug hebben we de hele dag heeeerlijk op het strand gelegen! Zo hetzelfde donderdag, maar toen hebben we ook nog heerlijk een uurtje op de waterfiets gelegen en van het glijbaantje afgegleden! En dan de nadruk op op de waterfiets gelegen want je denkt toch niet dat ik echt gefietst heb?

Donderdagavond zijn we naar mijn favo haven geweest, Benalmadena! Het is daar zooo gezellig. Allemaal bootjes in het water en de witte appartementen. Vol op restaurantjes en winkeltjes, en vooral ‘s Avonds is het er enorm gezellig. Tegen de tijd dat de zon onder gaat is het er zo mooi! Loveeee sunsets!

Sammy en ik zijn er ook achter gekomen dat je tussen 21:00 en 21:30 de mooiste foto’s kan maken! Je raad dus wel wat wij elke avond op dat tijdstip aan het doen zijn he? ;P We zijn er nog geen week, maar ik heb al foto’s genoeg voor de hele zomer, dus een echte vakantie spam staat jullie te wachten!

Mama gaat vandaag weer weg maar voordat ze gaat had er natuurlijk wel weer wat moeten gebeuren… Ze ging nog even wat last minute leuke dingetjes halen in wat winkeltjes, maar toen ze terug kwam en even zat en vervolgens haar portemonee wou pakken, kon ze deze niet vinden… Oh, oh, oh… Weg! Hij was nergens te bekennen. Helemaal naar het laatse winkeltje gelopen. Correctie: gerend! maar ook daar was hij niet. Toen ze bij de receptie stonden om te vragen waar het politiebureau was zodat ze aangiften konden doen reageerde ze direct dat er iemand zojuist één heeft afgegeven. En ja hoor, het was die van mama! Een geluk bij een ongeluk… Alle passen waren al geblokkeerd, maar gelukkig was hij toch gevonden. Toch nog zonder stress naar huis!

Morgen gaan we een fietstocht door Malaga doen, waar ik heeeel veeel zin in heb! Verder gaan we nog even genieten van het heerlijke warme weer, de zon, het strand en alles wat je daar maar bij kan bedenken!

Ik schrijf jullie snel weer!

Liefs,

Demi Bonita

Geef een reactie

Abonneer nu!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe blogposts