Dol op mijn werk!

De zomer is alweer bijna voorbij maar ik ben nogsteeds vol op aan het vliegen! Ik heb al een tijdje niet meer wat geschreven over mijn werk, maar dit wil ik eigenlijk maar weer al te graag gaan oppakken! Dus laat ik maar beginnen bij hoe het tot nu toe gaat, vind je niet?

Om precies te zijn heb ik inmiddels 30 vluchten en zo’n 16 standby dagen gehad. Klinkt heel weinig als je het mij vraag voor 3,5 maand, maar toch was het best druk! Van de meest vroege vluchten als 3:15 uur aanmelden tot de meest late 18:45 uur aanmelden tot ook de heerlijke middag vluchtjes als een Ibiza en Antalya.

Als ik even eerlijk ben is het nu 00:04 uur om precies te zijn. Ik lag al heerlijk om 20:00 uur in bed, omdat mijn wekker om 03:00 uur gaat. Een Zakynthos staat op de planning. Ik was best moe en dacht ahjoh lekker vroeg slapen, kom ik wel doorheen. Niet dus… Om 23:30 uur was ik klaar wakker. ;( Dit heb ik nou altijd met de eerste vroege vlucht op een rij, heb je tips dan zijn ze welkom hoor!!!!!

In ieder geval, ondanks dat het slapen zo rot is met die vroege vluchten, zijn ze wel m’n favourite. Je bent weer lekker vroeg thuis in de middag en ik lig s’ Avonds gewoon liever in m’n bedje dan dat ik om 04:00 uur s’ nachts / s’ ochtends terug kom en over de snelweg race om thuis te komen!

Dat gezegt te hebben, hoe heb ik het nu aan boord? Nou geloof het of niet, ik heb echt de tijd van m’n leven! Ik vind het zoooo ontzettend leuk. Met een big smile #discoveryousmile #thetuismile loop ik door dat gangpad en vind ik het niet erg om voor de zesde keer naar die ene passagier te lopen die weer het belletje indrukt. Ik ben echt verliefd op mijn werk! Dat klinkt best raar, haha… Maar ik zou voorlopig niks anders meer willen!

M’n lieve TUI collegatje’s, onze canadese collega’s waar je de grootste lol mee heb en natuurlijk die heeerlijke vakantie reizigers. Dat is wat het allemaal zo leuk maakt! Ik kom met hele verhalen thuis, en soms weet ik niet eens meer waar ik moet beginnen als moeders vraagt hoe de vlucht was! Van lieve kleine baby’s, tot jongeren die op party vakantie gaan en ouderen die heerlijk twee weekjes de zon gaan opzoeken! Elke vlucht weer nieuwe verhalen, nieuwe informatie over nieuwe bestemmingen en zeker de lust om er nu echt eens heen te willen!

Het is nu 00:13 uur en eigenlijk moet ik echt weer gaan proberen te slapen, want nu heb ik nog 2 uur en 47 minuten slaap.

Ik duik m’n bed maar weer in! Vandaag, morgen en overmorgen staan er drie retourtjes Greece ?? gepland. Heel benieuwd wat ik hier weer ga mee maken!

Weltruste en alvast een fijn weekend!

Liefs,

Demi Bonita

Volg:
0
Delen:
Abonneer nu!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe blogposts