Mysteryland & Elrow

Afgelopen zomer heb ik weer een aantal festivals mee mogen maken! Ik ben naar twee wat kleinere festivals geweest: Heaven Outdoor en Culinesse! Allebei in Rotterdam. Maar ook ben ik naar Mysteryland & Elrow geweest, en hier wil ik jullie graag wat meer over vertellen! Op 24 augustus ben ik samen met een vriendinnetje naar Mysteryland geweest en gister, 7 september heb ik met een goede vriend en zijn vriendengroep van Elrow mogen genieten! Mysteryland, het festival waar ik heel veel van verwachte maar toch wat tegen viel en dan Elrow, het festival wat nu zeker boven aan mijn lijstje staat!

MYSTERYLAND

Zaterdag 24 augustus, een enorm, maar dan ook echt een enoooorm warme dag! Een graad of 35, heerlijk zal je denken… Euh, nou nee niet voor een festival wat zich in een megapark bevind en waar je een kilometer moet lopen voor een andere stage… Het festival vond plaats in het Haarlemmermeer. Ondanks de warmte hing er een heerlijke sfeer rond, de muziek was goed, supertoffe artiesten en hele leuke plekjes waar je wat kon eten en drinken.

Het terrein was zo groot, en ik persoonlijk vond het iets te groot – en ook te druk. Je had verschillende leuke stages, maar het was te ver en te warm om heen en weer te blijven lopen. Dus op een gegeven moment zijn we lekker bij mainstage blijven hangen! Mijn favo DJ was toch echt wel Oliver Heldens! Stiekem ging ik speciaal voor hem op de zaterdag naar het festival! Och, echt zo genoten van zijn muziek! Naast al het leuke op het terrein, vond ik het wel echt waaaay to druk… Het heeft ons op het eind een uur en drie kwartier gekost om bij de bus te komen, niet te doen! Daarnaast waren er veel andere vriendinnen van me die ik graag wou meeten, maar het kwam er gewoon niet van… Super jammer! Wel heb ik m’n nicht na 4 jaar eindelijk weer eens gezien (ze woont aan de andere kant van het land dus afspreken gaat niet zo makkelijk) en wat was het leuk elkaar weer even te spreken!

Wat voor cijfer geef ik Mysteryland?

Muziek: 9                          Drukte: 5

Sfeer: 8                               Prijs: 7

Locatie: 6                          Extraatjes op de locatie: 8

Oftewel een 7,2 gemiddeld wat ik een goed cijfer vind, voor iemand die zo klaagt achteraf (haha ja that’s me)! Volgend jaar wil ik hier toch wel weer heen, en volgens mij wil m’n moeder samen met haar vriendinnen ook mee! WEL LETS GO’  ?

ELROW

Elrow… Och wat moet ik ervan zeggen? Tofste festival die ik ooit mee gemaakt heb! Zo ik ben klaar, dat was het, meer heb ik niet te zeggen. 😉 Zaterdag 7 september vond Elrow plaats in Amsterdam Havenpark. Ik keek er zo naar uit, alleen maar T E C H N O ! Ik heb genoten! Samen met een hele goede vriend en zijn vriendengroep zijn we hier heen geweest. De weersvoorspellingen waren niet al te best, maar volgens mij stonden we in een soort kommetje want ik heb geen druppel regen gezien (of ik was net binnen in een tent, dat ken ook!)

Anyways, er waren zo’n 5 tot 8 stages (volgens mij) maar ik heb er maar drie gezien om eerlijk te zijn. We zijn voornamelijk bij mainstage geweest, wat gewoon helemaal top was en daarom zijn we niet veel verder geweest. Fisher kwam aan het eind van de avond en vond ik echt de beste! #LOSINGIT  De drukte op het terrein vond ik ook best wel mee vallen, al hoorde ik toch dat er zo’n 23.000 mensen rondliepen! Ik ben nog super veel vrienden tegen gekomen en ik heb me gewoon echt helemaal vermaakt! Dit festival staat echt op nummer 1 in mijn lijst!

Wat voor cijfer geef ik Elrow?

Muziek: 10                          Drukte: 8

Sfeer: 9                                Prijs: 8,5

Locatie: 8                             Extraatjes op de locatie: 8,5

Oftewel een 8,7 gemiddeld, volgend jaar zijn we er weer bij!!!! ??

Het waren echt twee geweldige dagen! Elrow m’n top, Mysteryland wat minder met het was wel superleuk. Volgend jaar (als het allemaal mee zit) ben ik er weer te vinden! Ik heb verder niks meer op de planning, maar ja wie weet komt er spontaan toch nog wat op m’n pad!

Fijn weekend nog!

Liefs,

Demi Bonita

Geef een reactie

Abonneer nu!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe blogposts