Ik heb genoten! Bedankt Sunwing ❤️

Mijn eerste seizoen vliegen zit er alweer op! En jeetje wat is dat snel gegaan zeg… Ik kan me mijn allereerste vlucht op 21 april nog zo goed herinneren. Oh, wat was ik happy, en wat ben ik dat nog steeds!

De afgelopen 7 maanden zijn als een rollercoaster voorbijgegaan! Er is zoveel gebeurd! Leuk dingen, heel veel leuke dingen, maar natuurlijk ook minder leuke dingen. Te veel om op te noemen, maar wat ben ik blij dat ik dit heb mogen doen! De TUI-meiden waren zo leuk en gezellig, en dan niet te vergeten hoe leuk onze Canadese collega’s waren! Ik heb zoveel nieuwe mensen mogen ontmoeten, zoveel mooie verhalen mogen horen en deel mogen uitmaken van zoveel mooie en leuke momenten… W-A-U-W gewoon!

In deze 7 maanden heb ik 120 vluchten mogen doen! En daar bedoel ik natuurlijk wel enkeltjes mee 😉 Dus 60 retourtjes! Ongelofelijk! 30 bestemmingen, 9 landen, 2 continenten, 50 keer overgestapt naar verschillende tijdzones, 2 keer een layover en in totaal 580 vlieguren gemaakt… En nu zit het er eventjes op!

Maar waarom zit het er dan eventjes op zal je denken? Zoals jullie weten vloog ik op de vliegtuigen van Sunwing. Sunwing komt uit Canada. Het ‘zomer’ seizoen is nu voorbij in Nederland dus deze vliegtuigen gaan weer terug naar Canada! Omdat ik een training gevolgd heb speciaal voor deze vliegtuigen en van Sunwing, is er in November even geen werk voor mij. Ik heb van TUI een nieuw contract in ontvangst mogen nemen (YAY!!! Je raad wel hoe blij ik was hè!) en per 1 december zal deze ingaan! Ik ga dan opnieuw een training van 4-6 weken volgen, maar dan van TUI mainline en geen Sunwing! Hier zal ik zo beetje hetzelfde gaan leren, als in de training die ik al gehad heb van Sunwing. Nu is alles alleen volgens TUI-regels. Ook krijg ik er een type toestel bij! De Boeing 787 Dreamliner ( ?????? ) en hopelijk ook de Boeing 767!

Ik kijk er enorm naar uit om te beginnen met deze training, want als we dit halen mogen we intercontinentaal gaan vliegen! En dat is pas eeeecht een droom die uit komt!

Sunwing vliegen vond ik enorm leuk, vliegen was mijn droom en ik deed het met super veel plezier! Ik heb hier zoveel geleerd, zoveel meer dingen dan ik dacht dat ik zou leren en mijn Engels is zo erg vooruitgegaan! Toch heb ik altijd in m’n achterhoofd gehouden van we zijn er nog niet helemaal… De lange vluchten, verre bestemmingen, grote vliegtuigen, dat wil ik mee maken! Dus dalijk in december mogen we er weer keihard tegen aan gaan en weer avonden lang gaan leren. Maar net zoals nu, weet ik waarvoor ik het gedaan heb!

Ik heb genoten! ❤️ Deze afgelopen 7 maanden waren echt bizar! Van 01:30 uur s’ Ochtends de wekker tot aan 07:00 uur s’ Ochtends pas thuiskomen! It’s a lifestyle! Ik zou niks anders meer willen! Ik ga even lekker genieten van de vrijheid in November en alvast voorbereiden op de nieuwe training. Het vliegen ga ik echt enorm missen deze komende twee maandjes, maar daarna mogen we weer!

Ik schrijf jullie snel weer!

Liefs,

Demi Bonita

Volg:
0

4 Reacties

 1. Lolke
  oktober 29, 2019 / 5:13 pm

  Woow, super mooi blog. Succes in December.
  ??

  • demibonitax
   Auteur
   oktober 29, 2019 / 5:23 pm

   Ahhh dankjewel! ☺️

 2. Mark
  oktober 30, 2019 / 6:53 am

  Leuk om te lezen, succes met de trainingen en hou ons op de hoogte 😉

  • demibonitax
   Auteur
   oktober 30, 2019 / 10:38 am

   Thanks Mark! Super lief, zal ik doen ?

Geef een reactie

Abonneer nu!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe blogposts