Mijn eerste twee vluchten van 2020!

YAY! I’M BACK IN THE SKY ❤️

Afgelopen zondag, 19 januari was het eindelijk weer zo ver! Ik mocht weer gaan vliegeeeennnnn!!!! Na heel de maand november vrij te zijn geweest, december hard geleerd te hebben en toen m’n tijd uitgezeten te hebben tot het 19 januari, was het om 05:40 uur eindelijk weer zo ver! We mochten weer gaan werken en ik had er enorm veel zin in!

19 januari vloog ik naar Kittila, Finland waar ik best wel naar uit keek! Deels dan, het was ook de verjaardag van m’n beste vriendin en hier kon ik helaas niet bij zijn… Maar helaas, dat weet je als je de luchtvaart in gaat! Ik had gehoord dat Kittila onwijs mooi was, en nou en of dat hebben we ‘gezien’ , via ons kleine inimini raampje dan… alles was helemaal wit! Het was zo mooi, echt wauwieee! Tijdens onze 50 minuten omdraai tijd hebben we natuurlijk even een stapje buiten het vliegtuig gezet, ookal was dat heel koud… -8 om precies te zijn. De foto’s mogen natuurlijk niet ontbreken, dus we stonden te shaken van de kou toen deze gemaakt werden. Wie mooi wilt zijn moet pijnlijden zeg ik maar altijd hahah, alles voor een mooie foto!

Vanwege de kou en de tijd van het jaar, lag er op het platform sneeuw/ijs. Toen het weer tijd was om de passagiers aan boord te laten, liep het gangpad vol met natte voetafdrukken en al heel snel lag ik bijna boven op m’n plaat… Damn wat was het glad, en wel tot 3 keer toe hè dat ik bijna ging hahaha… Maar gelukkig niet echt!

Het leuke van een vlucht vind ik vaak de jarige passagiers, en laten we er nou net één op deze vlucht hebben! Ik gaf de passagier een kaartje en een leuk kleine geitje en wenste haar van harte namens de hele crew. De vrouw was zo enthousiast en tegelijkertijd stond ze er versteld van dat we wisten dat ze jarig was. Na een drankje van ons, vroeg ze of ik met haar op de foto wou omdat ze het zo leuk vond. Ik vond het alleen maar leuker worden, en zoals jullie weten ik ben altijd in voor een foto dus zo maakte we er één! Dit was wel even een leuk lichtpuntje op m’n eerste vlucht, voelde me helemaal happy!

De volgende dag, 20 januari vloog ik naar Tenerife. Helemaal het omgekeerde, het was hier een graad of 22 en dus lekker warm. Helaas wel bewolkt. We hadden een enorm leuke crew en ik heb zo gelachen en genoten! Ik vloog samen met mede blogster Marije van Os, ook te vinden als @missvanosgoesacross op insta, en het leuke is dat Marije ook nog eens mijn oude docent op school is geweest! Aaah ik vond dit zo leuk en het was zo gezellig!

Het was een lange vlucht maar de tijd vloog voorbij! Zoveel gelachen en geklets, met collega’s maar ook met passagiers. Puur genieten deze vlucht! Nog even heerlijk gekletst in de cockpit en uiteraard weer genoten van een prachtige sunset #zomagisch! 

Ik kan eigenlijk zo wel uren door blijven praten, maar vandaag is het maar een korte blog. Gewoon omdat ik er zin in had en jullie even op de hoogte wou stellen! Aankomende vrijdag, oftewel morgen vlieg ik mijn aller aller aller eerste intercontinentale vlucht en ik heb er zooooveel zin in, Paramaribo it is! Volgende week woensdag zijn we weer terug, en daarna zullen jullie ergens eind van dee week wel een leuke blog ervan hier op terug vinden. I’M EXCTED!

Geniet alvast van jullie weekend!

Liefs,

Demi Bonita

2 Reacties

  1. januari 23, 2020 / 7:24 pm

    Ohhh na genieten van intercontinentaal vliegen wil je niet anders meer. Go girl ?pakkie staat je goed btw

  2. januari 24, 2020 / 9:15 am

    Yes, je bent weer in de lucht! Heel veel vlieg- en blogplezier! X

Geef een reactie

Booking.com
Abonneer nu!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe blogposts