Mijn eerste keer Cancun, Mexico

First time Mexico, and I loved it even more than I ever could imagine!

Yayyy guys! Ik ben voor het eerst naar Mexico geweest en wat is het daar mooi! Ik heb dingen gezien die ik zo niet verwacht had! Dat het mooi was, dat had ik zeker wel gehoord, maar wauw ik stond versteld! In deze blog vertel ik jullie wat wij allemaal gedaan hebben en wat er nou echt zo mooi was! Lees je mee?

Ik wist niet zo goed wat ik van Mexico moest verwachten. Ik had het één en ander wel voorbij zien komen en gehoord van collega’s, maar ik ging er zonder naar iets gezocht te hebben heen! En dat was maar goed ook, want ik het was enorm leuk! De heen vlucht was met een tussenstop op Varadero en het duurde voor m’n gevoel echt eeuwen! We hadden dan ook wel windje tegen… Rond een uur of 7 s ‘Avonds waren we geland dus het was al donker toen we in het hotel aankwamen. We deden nog even een drankje aan de bar en daarna gingen we door naar de club die in het hotel zit: de Sportsbar! Ik durf niet te zeggen hoelaat het geworden is, maar gezellig was het wel…

De volgende dag hadden we een busje gehuurd want we zouden naar het eiland Isla Holbox gaan. De rit zou 2 uur zijn en dan nog 20 minuutjes met een boot. Helaas kwam het busje 2 uur te laat aan waardoor we pas om 12:30 uur vertrokken vanaf het hotel… In plaats van naar Isla Holbox, zijn we naar Tulum geweest. En wat ben ik blij dat we dat gedaan hebben! Dit was ook een rit van 1,5 uur but it was all worth it!

We zijn in Tulum naar het strand geweest, waar je wanneer je aan komt rijden een mega lange straat in rijdt met allemaal leuke, in Ibiza style, winkeltjes en restaurantjes. Hierbij/aan de kant van het strand waren allemaal mega mooie hotels/resorts/bungalow huisjes in Bali style! Omgggg het was zo mooi! Overal super grote palmbomen en een echte Tulum spot is het grote ‘beeld’ van Ahau Tulum, echt geweldig!! Als je onder dit beeld door liep kwam je uit bij een fietsenverhuurder en het leuke is, alle fietsen waren turquoise! We hebben geen fiets gehuurd, maar ik zou dit zeker wel eens willen doen! Achter de fietsenverhuur zal een leuk en gezellig strandtentje. Hier hebben we Taco’s gegeten en kokosnoot gedronken. Want dat mag niet ontbreken als je in Mexico bent! Vervolgens zijn we door gegaan naar het te mooie witte strand, waar we gezwommen hebben in de zee met de mega hoge golven, dit was echt heerlijk! Het water was overigens best warm en niet eens zo heel zoutig, als dat we dat hier in Nederland kennen! Gotta love it Guys❤️

Met twee meiden hebben we nog even rondgekeken in de resorts en op het strand. Natuurlijk een hele fotoshoot gehouden, die je hier in de blog en op mijn Instagram terug kan vinden. Ik vond het zo lekker om daar rond te lopen. Overal was wat te zien en het was gewoon zo mooi. Voelde me echt helemaal gelukkig! 

Op de terug weg naar het hotel, zijn we nog even uitgeweken naar de plaats Playa del Carmen, waar ze een mega leuke straat met allemaal leuke winkeltjes en gezellige restaurantjes en bars hebben. Op de straat veel muziek en straatartiesten. Het was er gewoon enorm gezellig! We zijn er even snel doorheen gelopen en hebben ergens even een drankje gedaan. Toen snel terug naar het hotel zodat we nog konden dineren (om 22:30 s ‘Avonds! Ach who cares ?) maar een volgende keer wil ik zeker even uitgebreid rond kijken in de leuke winkeltjes in Playa del Carmen! Na het eten zijn we nog even de Sportsbar ingedoken wat weer enorm gezellig was!

Next day was een echte pool day! Lekker genoten bij het zwembad en wat rondgelopen rond om het hotel. Er zit dus een heel leuk haventje in de buurt van het hotel, waar ze ook dolfijnen hebben. Wel sneu want ze hebben maar een klein kooitje daar voor de dolfijnen! Toch was het super leuk om dit te zien! Wat wat minder leuk om te zien was, en waar ik best vaak van schrok waren de Leguanen die daar gewoon rondlopen. En veel dat het er zijn! Toch ook best indrukwekkend om deze zo te zien! Verder hadden ze er hele leuk douches waar we wat foto’s gemaakt hebben, en zo hier en daar ook nog war! s ‘Avonds zijn we met de hele groep uiteten geweest en heb ik het niet al te laat gemaakt want de volgende dag vlogen we weer terug naar Amsterdam.

Op de laatste dag, lagen een collega en ik om 08:00 uur al bij het zwembad. De laatste paar zon uurtjes moesten nog even mee gepakt worden! Heerlijk – ook al was ik aardig goed verbrand, ach we moeten nog even wennen aan het zonnetje, toch? Om 14:30 uur moesten we ons melden voor de terug vlucht naar Amsterdam. Zo zat deze 2,5 dag in Cancun er weer op! Ik vond het onwijs leuk en hoop er snel weer heen te mogen om nog heel wat meer van dit mooie land te kunnen zien!

In mijn highlights op mijn Instagram kan je alles nog eens terug kijken! Vergeet me ook niet gelijk te volgen;)

Nu klaar maken voor de volgende trip: Miami! #EXCITED

Tot snel weer!

Liefs,

Demi Bonita

Volg:
0

Geef een reactie

Abonneer nu!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe blogposts