Miami it is!

Even was het opeens niet meer zeker of wij als crew nog wel naar Miami zouden gaan… Ik had er zoveel zin in maar plots ging het bijna niet meer door. Door wat omstandigheden gingen we een dagje later toch als nog!

Omdat we een dag later pas vertrokken (de reden hou ik even hier buiten) hadden wij als crew daar ook een dag minder. Dat is helaas niet anders, ik kan Miami in ieder geval wel van m’n lijstje afstrepen! En desondanks hebben we er heel wat mooie uurtjes gehad!

Op dag van aankomst ben ik s’ Avonds met wat meiden snel de mall ingedoken, de Dolphin Mall om precies te zijn! Talloze winkels, want of course er moest geshopt worden! En we zijn flink geslaagd ook… Voor vertrek zei ik tegen mama dat ik hoe dan ook met een nieuwe tas thuis zou komen, nou ik heb heel wat centjes bij Michael Kors bespaard. Korting op korting…Een tas en een portemonnee samen? Ja hoor, nog eens 20% eraf! Ik was de helft van het geld kwijt van het bedrag dat de tas in Nederland kost YAY! Ook nog een hele leuke Tommy Hilfiger Sweater en een super cute Pandora bedeltje gescoord! Ben helemaal happy!

De next day, was de enige dag dat we de hele dag voor onszelf hadden. Ik was al vroeg op, again… Daarom zat ik om 06:15 uur al op het strand om de zonsopgang te bekijken, zoals je hier boven op de foto ziet! En wat was het mooi… Om precies te zijn heeft het 6 hele minuten geduurd. Toch wel een geniet momentje hier in Miami ? – voor een filmpje, check m’n Instagram highlights: Miami

We zijn in het begin van de middag met een klein groepje naar South Beach geweest. Ik had zoveel verhalen van iedereen gehoord maar ik wist zo niet wat ik moest verwachten… Ik had een beetje mixed feelings om eerlijk te zijn! Maar voordat we ergens heen gingen, wou ik als eerst graag weten hoeveel Apple AirPods hier in Amerika koste, want als ze goedkoper hadden geweest (wat ze niet waren) hadden die natuurlijk mee gemoeten!! Maar dat gingen we dus doen. We namen vanaf het hotel de Trolley (zo heeft de ‘bus’ in Miami, helemaal gratis voor iedereen!) door naar Lincoln Road. Een leuke en gezellige straat met allemaal winkeltjes en eettentjes. In plaats van alleen even snel naar de Apple Store te gaan, waren we opeens 3 uur en zo’n 10 winkels verder! Gotta love it

Na het shoppen zijn we afgedwaald naar de boulevard en hebben we daar wat gegeten. Ons plan was eigenlijk om de middag op het strand door te brengen en te gaan fietsen, maar dat is net wat anders gelopen… Niet dat dat erg is natuurlijk haha! Na het eten zijn we wel over het strand teruggelopen naar de grote weg. Vanaf daar heb ik samen met een collega alsnog de fiets gepakt naar het hotel! Dat was ongeveer een half uur/drie kwartier, inclusief de tijd voor af en toe een pitstop voor wat foto’s! ✅ Bucketlist dingetje: fietsen in Miami! (Natuurlijk wordt het shoppen ook afgevinkt!) 

Op hetzelfde moment was er ook een andere crew van TUI, die op ‘wereldreis’ waren, ook in Miami. Hiermee hebben we gezellig s’ Avonds een hapje gegeten in de buurt van het hotel en hebben we achteraf nog een drankje gedaan! Super gezellig!

De laatste dag moesten we ons om 15:15 melden voor de briefing. Gelukkig hadden we de hele ochtend en begin middag nog, althans dat dachten we… Het begon s’ Ochtends namelijk enorm te regenen! We lagen net lekker op ons bedje toen het met bakken uit de hemel kwam… Gelukkig niet voor lang, want het de lucht trok al gauw weer open! Op dat moment een heerlijke strandwandeling gemaakt, in de zee gezwommen, wat foto’s gemaakt en nog even wat zonnestralen geprobeerd mee te pakken aan het zwembad! Dat laatste is zeker gelukt… Jepp ik ben een kreeft atm LOL!!! Lekker burnen de hele terug vlucht #jippie…

Miami was echt ontzettend cool! Alles is zo groot en mooi en een heerlijke vibe. 48 uur vond ik net te kort om nu precies te zeggen wat ik er nou echt van vond… Gaaf, dat sowieso! Maar ik hoop er nog eens terug te komen om een nog duidelijkere mening te hebben. Voor alsnog zou ik zeker wel een roadtrip in Florida willen doen, want deze eerste keer Miami en ook allereerste keer Amerika, is zeker heel goed bevallen! Ook die kunnen we weer afstrepen ?

Let’s hope dat we nog eens terug mogen naar Miami, maar die kans is klein want het is een gewilde bestemming onder de TUI collega’s! En anders, wie weet met de roadtrip!

Miami, ik heb genoten van je! ??????❤️??

Voordat ik gedag ga zeggen, wil ik jullie graag, in het special hier via deze blog, vragen om mijn Facebook pagina een like te geven! Je zou me er enorm mee helpen en steunen en je ziet hier altijd direct wanneer er weer een nieuwe blog online staat! Kleine moeite toch? Hier is de link: https://www.facebook.com/demibonitax Thanks guys ?

Ik schrijf jullie snel weer!

Liefs,

Demi Bonita

Volg:
0

Geef een reactie

Abonneer nu!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe blogposts