De tijd is voorbij gevlogen, letterlijk!

Het is alweer even geleden dat ik een blog geschreven heb, maar dat komt natuurlijk door de gekke tijd waar we nu in zitten… Ik hoop dat alles goed gaat met jullie! Hier bij mij voor zover gelukkig wel. Het vliegen alleen niet natuurlijk, dat ligt zo goed als stil. Ondanks de situatie wou ik toch even een blog schrijven, want HET IS VANDAAG EEN JAAR GELEDEN DAT MIJN DROOM WERKELIJKHEID WERD EN IK MIJN EERSTE INITIAL BIJ TUI HAALDE!!!!!

Wat toen nog zo onwerkelijk leek, is gewoon echt geworden! En wat jullie allemaal wel weten is dat ik er volop van geniet (genoten heb). Daarom wil ik in deze blog even een terugblik nemen op het afgelopen jaar, lees je mee?

Op 11 maart 2019 begon mijn Initial bij TUI, om inhuur te gaan vliegen voor Sunwing. Met een enorm leuke groep begonnen we aan dit avontuur. Op 15 april haalde ik het laatste examen en zo had ik daarmee mijn allereerste initial ooit afgerond in de luchtvaart! Op 21 april was het dan eindelijk zo ver, ik mocht mijn eerste vlucht maken… Zo excited dat ik was en nog zo onervaren. Wat een tijden… We gingen naar Heraklion, Kreta, Griekenland (wat zeker niet de laatste keer was, denk dat ik er wel 10 keer geweest ben inmiddels!) Ook op Koningsdag mocht ik vliegen, een van de langste vluchten die wij bij Sunwing hadden! Een retourtje Hurghada, Egypte. Dit was ook gelijk voor mij de allereerste keer buiten Europa! Dat was een bucketlist dingetje natuurlijk!

De dagen vlogen voorbij en op 16 mei had ik mijn allereerste layover! Het was een korte, maar hele speciale. Een nachtje Gran Canaria, om vervolgens de volgende dag een vlucht voor Defensie uit te voeren. Wat was het allemaal nieuw om zo’n soort vlucht te doen… We vlogen en vlogen en vlogen de hele zomer door! Dag in, dag uit. 4 dagen in een week gemiddeld vliegen, ik leefde echt m’n droom en ik genoot zo erg! Van Spanje naar Griekenland, naar Portugal en weer naar Spanje. Veel vluchten met dezelfde collega’s en af en toe eens een ander. Maar de vluchten met m’n goede vriendinnetje Lisan waren toch m’n favoriet! Love it hoe Lais (afkorting voor Lisan hihi) zo goed bevriend zijn geraakt, hoogtepuntje van het jaar! We hebben heel wat leuke vluchten en festivalletjes gehad! Maar het hoogte punt was toch echt ons vluchtje samen naar Arubaaaa ?❤️

Anyways, terug naar de zomer van 2019! Naast het vliegen heb ik natuurlijk ook nog wel wat tijd voor mezelf genomen. Ik ben maar liefst 4 keer naar het buitenland geweest, wat niet voor werk was! Een enorm leuke vakantie naar Malaga en nog eens 3 citytrips naar Lissabon, Rome en Düsseldorf! GENIETOSSSS ☀️☀️☀️☀️☀️

September was voor mij de drukste maand met vliegen, met 13 dagen vliegen (ik noem het niet eens werk meer lmao…) ruim 170 uur gemaakt! 14 bestemmingen in 6 verschillende landen en 24 keer overgestapt van tijdzone. Indrukwekkend… Dit reken ik niet allemaal zelf uit hoor, daar hebben we een app voor die dat keurig allemaal bijhoudt samen met ons rooster!

Op 27 oktober was mijn laatste vlucht van Sunwing en van 2019. En je raad het al, ik heb het jaar mooi afmogen sluiten samen met Lais! Het vliegseizoen 2019, ik heb zoveel mooie momenten aan boord mee mogen maken. Van huwelijksreizen, tot aan stichting make-a-wish en nachten doorhalen om gestrande passagiers weer thuis te brengen! Ik vond het heerlijk en deed het zo graag. Het werken met de Canadese collega’s van Sunwing vond ik geweldig en tot op de dag van vandaag heb ik nog steeds contact met vele en het is zo leuk om hun leven mee te maken van een afstandje en wat had het fijn geweest om ze dit jaar weer terug te zien hier op Schiphol, maar helaas loopt dat nu even anders…

In November was ik vrij en toen had ik zat tijd om eindelijk te werken aan iets wat ik heel graag wou! M’n blog en Instagram natuurlijk. Op 21 november gooide ik eindelijk 5 van mijn eigen gemaakte presets online. Bewerkingen voor je foto’s via de app Lightroom. Ook in maart maakte ik er nog 4 bij. Deze 9 presets lopen als een speer en doen het zo goed. Zo zo zoo erg bedankt voor het support en het kopen van mijn presets! (je vind ze hier op mijn blog bij het kopje presets).

Op 2 december begon een nieuwe initial, met dezelfde groep! Maar nu voor TUI zelf. We gaan eindelijk ook intercontinentaal en eindelijk op de Boeing 787 vliegen! We hadden er weer een maand voor geknokt en zo haalde we op 30 december onze twee initial! Zoooo trots, nog steeds!!!! Het duurde even voordat we konden gaan vliegen, omdat we ons visum pas 6 januari konden aanvragen. Maar op 19 januari (nog wel op de verjaardag van m’n beste vriendin Sammy…) mocht ik eindelijk m’n allereerste vlucht van TUIfly Nederland doen in een echt TUI-vliegtuig, van binnen en van buiten! Ik had er weer zoveel zin in en had het enorm gemist! Ook ging ik op deze dag voor het eerst naar Scandinavië! Finland it was, Kittila. De volgende dag vloog ik naar Tenerife, en ik moet je eerlijk vertellen dat ik nog nooit in zo’n korte tijd van -10 naar 23 graden ben geweest, lol… Op 24 januari was mijn allereerste, echte lange, 787 intercontinentale vlucht! Ik ging naar Paramaribo en O-M-G wat was het geweldig! Met een megaaaa leuke crew heb ik echt een geweldige eerste stop gehad. 5 dagen lang, kan je het geloven? Nou, ik niet toen hoor! Het was echt een droom… Het is een droom! Eén die werkelijkheid is geworden.

Op 9 februari vloog ik voor het eerst naar Mexico wat zelfs nog leuker en mooier was! Ik ben verliefd geworden op dit land en het is echt een stop voor in de boeken. Op 18 februari ging ik naar Miami en daar keek ik enoooorm naar uit. Wat was het gaaf! Natuurlijk dik geshopt en even goed de toerist gespeeld. IK GENOOT!!!! De volgende stop was Sal, Kaapverdië en een week later weer naar Mexico, je krijgt er geen genoeg van! Het echte crew leven was van start gegaan en ik begon eraan te wennen… De lange vluchten, de verschillende collega’s, verschillende vliegtuig types, de jetlagssss…. De jetlags maakt m’n lichaam wel echt van slag en het huis ook. Alles stond onderste boven als ik thuis kwam en ik moest echt met rust gelaten worden. Iets met moody ofso toch??! Als we terugkomen landen wij altijd in de ochtend dus hebben we eigenlijk een hele nacht overgeslagen… Daarom leerde ik mezelf om na een lange vlucht standaard 3 uur te gaan slapen en daarna pas na 22:00 uur weer. Alleen zo kom ik in het Nederlandse ritme. Gelukkig heb ik dat nu onder de knie!

Op 14 maart vloog ik mijn laatste vlucht tot nu toe… Het COVID-19 Virus kwam steeds dichterbij. Die nacht ervoor vreesde ik nog of ik nog wel zou gaan. Ik wou zo graag want we gingen naar Aruba, en jaja die stond hoog op m’n bucketlist! Alles ging door en we made it. Het was een enorm leuke stop, met Lisan zoals ik al zei! En de flamingo’s waren geweldig en ik heb hier officieel op het allerlekkerste bed ooit geslapen!

Corona kwam steeds dichter en dichter bij wat ons brengt naar waar we nu zijn. Heel de wereld is aangetast en er gaat bijna geen vlucht meer. Hoe graag we ook willen, we kunnen niet helaas… Toch wou ik even deze throwback blog plaatsen, om mezelf maar ook jullie even wat afleiding te geven! Want desondanks dit laatste maandje (van 15 april 2019 tot 15 april 2020) is het een succesvol jaar geweest! Met het vliegen absoluut, maar ook met mijn blog en mijn Instagram ben ik aardig vooruitgegaan en dat had ik allemaal niet kunnen doen zonder jullie! SO THANKS GUYS, THANK YOU SO MUCH❤️ JULLIE ZIJN DE BESTE XXXX

Dit was m’n bloggie weer en ik blog jullie snel als ik weer wat inspiratie heb. Mocht je trouwens nog leuke ideeën hebben waar ik over kan schrijven, wat jij leuk en interessant vindt en wat in mijn straatje ligt, stuur me even een berichtje hihi.

Bedankt weer voor het lezen! Tot snel.

Liefs,

Demi Bonita

Volg:
0

1 Reactie

  1. Alberto Alvarez
    april 21, 2020 / 2:56 pm

    Leuke blog weer Demi. Sterkte in deze bijzondere tijd en voel jezelf altijd welkom op school.

Geef een reactie

Abonneer nu!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe blogposts