5 dingen om te doen met lekker weer!

Verveel jij al? Ik niet hoor! De afgelopen weken heb ik me goed weten te vermaken met wat leuke activiteiten en deze deel ik graag met je! Vooral met het lekkere weer dat er de komende weken weer aan komt, heb ik hier een lijstje voor je gemaakt om er lekker op uit te gaan. Handig voor een dagje weg, of maar een paar uurtjes! De perfecte activiteiten om te doen met lekker weer in deze Corona tijd! Lees je mee?

We hebben allemaal dat ene park en pad wel 600 keer al rondgelopen, en die fiets zijn we ook zat want dat hebben we ook genoeg gedaan. Ik deel hier een aantal dingen die je misschien minder snel zou doen maar wat wel super leuk is! Vooral met lekker weer.

1. Picknicken in het park

Ongeacht waar je woont, je hebt vast wel een leuk park in de buurt. Neem een lekker kleedje mee, een mandje met eigen gemaakte eten zoals wraps, fruitstokjes, koekjes, broodjes en smoothies! Lekker in het zonnetje liggen, een spelletje mee nemen en lekker bij kletsen met je vriendinnen. Dit is toch heerlijk om te doen op een zomerse dag?

Mijn locaties: Kralingsebos, Rotterdam; Het Park, Rotterdam!

2. Skaten!

Ik denk dat skaten de nieuwste activiteit van voorjaar 2020 is! Je ziet bijna niet anders meer en op internet zijn bijna alle skates uitverkocht. Ik begon er zelf direct mee toen de sportscholen dicht gingen. Het is heerlijk om te doen, je bent lekker in beweging en kan gewoon je eigen tempo kiezen. Pas natuurlijk wel op met vallen, ik ben al 3 keer gegaan hoor…

Skaten is heerlijk om te doen in een park. Neem bijvoorbeeld het Kralingsebos in Rotterdam, de plas rond is 5 kilometer! Zo kan je aardig wat kilometertjes maken! Maar ook skaten met uitzicht op de skyline van Rotterdam is geweldig. Vanaf Rotterdam Kralingen/De Esch helemaal naar de Erasmusbrug en weer terug. Heerlijk stukje om te doen! Dus pak die skates uit de kast mocht je dat nog niet gedaan hebben, en gaan!!!

 

3. Zonsondergang kijken

Zonsondergang is voor mij het mooiste wat er bestaat. Ik kan er uren naar kijken. Daarom heb ik voor dit onderwerp drie plekken waar je dit kan doen!

3.1 Zonsondergang op het strand

Mocht je dicht bij het strand wonen, dan is het heerlijk om s ‘Avonds naar het strand te gaan en een strandwandeling te maken terwijl de zon onder gaat. Er is niets mooiers dan dat! Neem een handdoek en een fles wijn mee en ga lekker zitten. Je kan natuurlijk ook bij een strandtent gaan zitten en van de ondergaande zon samen met een borrelhapje genieten!

3.2 Zonsondergang tijdens dineren

Vind je het leuk om te daten? Of gewoon een vriendinnen date? Ga dan naar een plek waar je de zonsondergang goed kan zien! Een punt waar je de zon mooi onder kan zien gaan en waar de lucht in mooie oranje en roze kleurtjes kan zien veranderden. Dit kan je doen in de auto maar natuurlijk ook op een kleedje. Bestel lekker wat sushi en wat lekkers te drinken! Puur genieten…

Mijn locatie: strandje bij de Maas, echter Rotterdam De Esch!

3.3 Zonsondergang in het park

In Rotterdam heb je het Kralingsebos, waar je een mooi uitzicht op de skyline van Rotterdam hebt. Als de zon ondergaat, kleuren de gebouwen roze en lucht oranje. Prachtig uitzicht! Ga er even lekker voor zitten en geniet. Er zijn vast nog veel meer andere parken in Nederland waar je zonsondergang ook prachtig kan zien.

 

4. Eten afhalen en buiten eten

Het is nu natuurlijk niet echt meer nodig, omdat je weer in een restaurant uiteten kan. Maar toch is het leuk om te doen! Je kan het doen als date, maar ook gewoon met je vriendinnen! ‘s Middags of ‘s Avonds, dat maakt niks uit want het is gewoon gezellig. Haal ergens wat lekkers te eten af en ga lekker ergens aan het water zitten, of in een park. Neem een lekker wijntje mee en geniet van het moment! Lekker kletsen en spelletjes spelen…

 

5. Tapas at home

Tapas is super lekker. Allemaal kleine gerechtjes en altijd je eigen keuze! Je kan natuurlijk uit eten gaan, maar het is veel leuker om dit thuis zelf te maken en dan lekker in de tuin of op je balkon op eten met vriendinnen! Lekker muziek je aan en koken maar! Hier zijn een aantal gerechtjes: carpaccio, wraps, balletjes gehackt, kippenpootjes, mais, meloen met ham, garnalen, aardappel gratin, fruit bakjes!

Hierna is het ook leuk om de avond af te sluiten met een leuke filmavond marathon Mamma Mia! GENIETEN!!!!

 

Een aantal leuke activiteiten voor op je vrije zomerse dag! Veel plezier guys

Liefs,

Demi Bonita

Delen:

Geef een reactie

Abonneer nu!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe blogposts