Mijn Travel Bucketlist & wat leuke spots die jij ook zeker moet zien!

Iedereen heeft wel zo’n lijstje. Zo één waar je dingen vanaf kan strepen als je het gedaan hebt… Ik denk eigenlijk dat mijn lijst al 100 keer veranderd is eigenlijk! En met lijstje bedoel ik natuurlijk mijn Travel Bucketlist! Omdat ik in het begin van het jaar veel gereisd heb voor mijn werk, is mijn lijst helemaal omgegooid. Ik heb enorm mooie plekken gezien en dingen mee gemaakt, waarvan ik niet wist dat ik deze op mijn lijst wou! En geloof als ik het zeg, deze moet jij ook op je lijstje hebben! In deze blog neem ik je mee in mijn lijst en in een aantal trips die ik gemaakt heb en die jij absoluut moet toevoegen aan jou lijst! Lees je mee?

Op mijn lijstje heb ik heel veel steden staan, maar deze wil ik graag zien tijdens een roadtrip! Hier bestaat mijn lijst ook eigenlijk alleen maar uit! De grote plekken die ik graag wil zien, zal ik even onderstrepen 😉

Ondanks de periode waar we ons in bevinden, vind ik dat we allemaal mogen dromen over de toekomst! Daarom dus deze blog, om alvast naar iets uit te kunnen kijken! Want reizen is toch iets wat ik zoooo graag weer wil doen…

Laten we beginnen!

Roadtrip Australië Oostkust

Op nummer 1 staat Australië. Deze staat er al zo zooo lang op mijn lijst! Een goed vriendinnetje van me heeft er een half jaar stage gelopen en heeft te gelijk gereisd aan de oostkust. Dit zou ik ook super graag willen. Sydney staat daarbij so wie so op de lijst, maar ook Brisbane! Airlie Beach zou ik enorm graag mee willen pakken en vanuit daar door naar het prachtige Whitsundays en Whitehaven Beach. Dit schijnt het mooiste strand ter wereld te zijn! Hier zou ik super graag willen snorkelen. Ook Byron Bay, Fraser Island, Caims en Melbourne staan op de lijst. Er zit totaal geen volgorde in en deze heb ik ook nog niet! Dat zien we tegen die tijd wel. Laten we trouwens ook niet vergeten dat ik echt super graag zou willen leren surfen in Australië!

Ik ben heel benieuwd wanneer ik deze trip kan gaan maken!

Griekse Eilanden Hoppen

Sinds dat ik voor TUI vlieg, kom ik maandelijks op de Griekse eilanden. Alleen het uitzicht vanuit de lucht en vanaf de luchthavens is al prachtig, vooral op de eilanden Corfu, Karpathos en Mitilini is het prachtig! Ik ben zelf, naast de luchthaven, niet eerder in Griekenland geweest, maar ik hoor van zoveel mensen dat het er enorm mooi is! En wanneer ik de film Mamma Mia kijk, wil ik niks anders dan een keer die kant op! Maar dan niet voor een vakantie natuurlijk, maar eiland hoppen! Ik weet nog niet welke eilanden ik zou willen, maar Santorini, Mykonos (oftewel de Cycladen), Zakynthos en Skopelos en Skiathos staan op mijn lijst!

Roadtrip Canada

Voordat ik begon met vliegen bij TUI x Sunwing, had ik helemaal niet zoveel met Canada. Ja, ik wist dat het er koud was maar meer ook niet. Maar sinds dat ik vorig jaar met Canadese collega’s gewerkt heb en afgelopen November bijna 3 weken naar Canada zou gaan, staat deze trip nog steeds hoog op mijn lijst! Veel mensen willen graag de west kust doen, maar ik wil richting het oosten. Ik had mijn hele trip al zo goed als uitgestippeld. Beginnen in Toronto en daar een paar dagen rondhuppelen en niet te vergeten de Niagara Falls mee pakken, door naar Ottawa langs de kust met een tussenstop in Kingston en de Thousand Island. Vanuit Ottawa door naar Montreal en vervolgens naar het sprookjesachtige Quebec! Ook wil ik graag de mooie natuurparken waar Canada bekend om staat zien, waaronder La Mauricie National Park en Mont-Tremblant National Park. Ook staan Nova Scotia, Forillon National Park en Newfoundland en Labrador hoog op de lijst, maar dit ligt net wat verder buiten de steden, maar wie weet!

Roadtrip West-Europa

Je zal vast denken, West-Europa??? Uh, JA!!!! Als je mij een beetje ken, dan weet je dat ik echt dol ben op Europese steden. Voordat ik bij TUI Intercontinentaal ging vliegen, was ik ook nog nooit buiten Europa geweest. Spanje was dan ook een land waar ik elk jaar weer terug kwam! Maar nu wil ik niet alleen naar Spanje. We pakken veel meer mee! Met de auto wil ik gaan roadtrippen door Europa, en dit hoeft niet ala minutos, maar wellicht eens over 10 jaar! In ieder geval, hoe ik dit voor me zie: lekker met de auto rijden van stad naar stad. Niet in de auto slapen, maar wellicht wel een tent mee of gewoon een airBnB of B&B. We rijden vanaf Rotterdam naar Brussel wat de eerste stop is, door naar Lille en daarna twee of drie volle dagen in Parijs. In een stuk door naar Bordeaux en de volgende dag de grens over naar Bilbao, een stad in Noord-Spanje waar ik heel graag eens heen zou willen! Vervolgens door naar Toulouse en langs de zuid kust naar Marseille, Saint-Tropez en Nice. De grens over naar Italië waar we een 5-7 dagen zijn: Genova, Milaan en Venetië. Van Venetië in één stuk door naar Wenen en vervolgens naar Budapest en door naar Praag! Vanaf Praag ons buurland Duitsland in waar we nog een kijkje kunnen nemen in Berlijn en wellicht Hannover en Dusseldorf mee nemen! Daarna rechtstreeks naar hartje Rotterdam!

Wat zou dat een bizar gave trip zijn, vind je niet? Als ik het zo bereken, zou ik dit in ongeveer 34 dagen kunnen en willen doen… Hahahah leuk Deem… Wel veel geld zo denk je niet? Maar als je goed spaart en 4/5 weken er voor uit trekt kan dit zoooo gaaf zijn! Waarschijnlijk als ik dit ooit ga doen, is het misschien maar met de helft van alle steden die hierboven staan. Maar mocht dit ooit lukken, ooooh wat zou dat een goal zijn!!!!


Voor zover mijn bucketlist met reizen waar ik nog niet geweest ben. Nu waar ik wel geweest ben, graag nog eens terug wil en reizen die jij zeker ook moet toevoegen aan jou lijstje!!

Tulum, Mexico

Als je mijn op Instagram volgt, weet je dat Tulum heeel hoog in mijn lijstje staat! Ik denk zelfs nummer 1. De mooiste plek op aarde! Dit is onder andere één van de plekken die ik niet op mijn lijst had staan, maar waar ik nu zeker nog eens terug heen wil!

Tulum is een leuke badplaats in de Mexicaanse staat Quintana Roo aan de Riviera Maya. Met een lange straat vol winkeltjes, restaurants, hotels en het mooie strand ben ik echt helemaal dol op deze plek geworden. Helaas was ik er maar een dag, waar ik enorm genoten heb van heerlijke taco’s en het perfecte leven daar. Maar er schijnt nog zoveel meer te zijn, en dit wil ik absoluut nog heel graag zien! Waaronder de prachtige Cenotes en dan wil ik er uiteraard ook zwemmen en snorkelen, maar ik wil ook heel graag de piramide in Mayastad Chichén Itzá een bezoekje geven. Daarom staat Tulum nog op mijn bucketlist! Jij voeg hem ook toe toch?

Lees hier de blog over mijn eerste keer Mexico!

Miami, Amerika

Miami stond al op mijn lijst en deze heb ik eindelijk af kunnen strepen! Ik had niet gedacht dat ik het zo leuk zou vinden, als dat ik het daadwerkelijk vond. De enorm mooie, hoge gebouwen en de brede straten! Alles wat zo mega is! Dit was de eerste keer voor mij in Amerika en ik vond het echt geweldig!!!! Alles wat er over Amerika en Amerikanen gezegd wordt, klopt zo erg! Zo heerlijk overdreven, ik vond het echt geweldig! Alhoewel, je moet ervan houden toch?!! Het fietsen door de straten en langs het strand vond ik zo leuk. Het heerlijke, mooie, licht blauwe zeewater, de magische sunrise en de geweldige Baywatch huisjes hebben het helemaal gemaakt! Een stad die je absoluut op je bucketlist moet zetten, en waar ik hopelijk ooit nog eens terug zal komen om nog veel meer te zien en te doen dan de laatste keer dat ik er was!

Lees hier de blog over mijn eerste keer Miami!

Aruba

A R U B A! Alleen de naam klinkt al heerlijk toch? Aruba stond absoluut op nummer 1 voordat ik hierheen ging. Want wie wilt er nou niet op het flamingo eiland ontbijten, met flamingo’s zwemmen en flamingo’s voeren??? Nou, ik wel hoor! Het eiland is zo rustgevend en enorm mooi. Het is wat meer naar het Amerikaanse toe, maar dat maakt het juist zo fijn en mooi! Heerlijk voor een echte vakantie en puur genieten! Voeg deze ook maar toe aan je lijstje hoor!

Lees hier de blog over mijn eerste keer Aruba!

Naast al deze verre bestemmingen heb ik ook nog een aantal steden die wat dichter bij huis zijn en je echt eens moet bezoeken: Lissabon, London en Rome! Mijn top 3 favoriete Europese steden. Op mijn Instagram kan je de trips terug kijken in mijn highlights!

Nu ben ik heel erg benieuwd wat er op jou bucketlist staat en of wij misschien wel dezelfde plannen hebben! Laat het me weten in de reacties hier beneden, ik ben benieuwd hihi

Bedankt voor het lezen guys!!

Liefs,

Demi Bonita

Delen:
VOLG MIJ OP INSTAGRAM, FACEBOOK & YOUTUBE. VERGEET OOK NIET TE ABONNEREN! DAT KAN HIER AAN DE RECHTERKANT VAN DE PAGINA OF SCROL NAAR BENEDE! THANKS VOOR DE SUPPORT ❤️

Geef een reactie

Abonneer nu!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe blogposts