Review Restaurant Girafe Paris: smaakvol genieten met uizicht op de Eiffel Toren!

Restaurant Girafe Paris is de hotspot in Parijs waar je samen met je geliefde, op een romantisch manier kan genieten! Girafe is gelegen op, als je het mij vraagt, de mooiste plek in Parijs: aan de Eiffel Toren! Op een echte Parisien way geniet je van de smaakvolle gerechten, overheerlijke cocktails en de omgeving die Restaurant Girafe je biedt. Daarom mag je deze spot absoluut niet missen!

Smaakvol genieten met uitzicht op de Eiffel Toren!

Een restaurant met een uitzicht als deze mag je niet missen! Bij binnenkomst word je vriendelijk ontvangen, de gastvrouw neemt je mee naar je tafel terwijl je onderweg vriendelijk welkom geheten wordt door de rest van de bediening. ✨

Onze gastvrouw bracht ons naar een prachtige tafel tegen over de Eiffel Toren. Wil je net als ons een tafel buiten? Dan raad ik je aan te reserveren. Dit kan via de website of door te bellen. Het ultieme en spectaculaire decor, geeft rust in de setting waar we zaten. Een droominterieur, uitgebreid met een terras en het uitzicht dat dit geeft, waardoor de Eiffeltoren naar je tafel toe komt. Geniet van de sfeer en maak er de perfecte avond van, want hier zit je niet snel nog eens!

 

Wat staat er op het menu?

Voorafgaand hadden wij ons al verdiept in de menukaart. Toch was het nog erg moeilijk om een keuze te maken. Door de goede tips van onze hostess, die erg geïnteresseerd was en ons vragen vroeg over onze wensen, was de keus een stuk makkelijker! De menukaart staat vol met overheerlijke gerechten en voornamelijk uit seafood. Het eten dat bij Girafe wordt geserveerd in een weerspiegeling van de locatie en tussen traditionele en moderne gerechten.

Wil je alvast een kijkje nemen op de menukaart? Klik dan hier.

Openingstijden

Wil je gaan lunchen bij Girafe? Dan kan dat op maandag tot vrijdag van 12:00 tot 14:30 uur en op zaterdag tot zondag van 12:30 tot 16:00 uur. Voor diner is Girafe elke dag geopend van 19:00 tot 22:45 uur. Voor de actuele openingstijden van Girafe, verwijs ik je graag door naar de website.

Hotspots in Parijs

Parijs is een echte wereldstad. Maak daarom van te voren al jouw planning. Er zijn een aantal hotspots die je zeker niet mag missen: de Eiffel Toren natuurlijk, Arc de Triomphe en de wijk Montmartre! Montmartre is als je het mij vraag de leukste wijk van Parijs! Benieuwd wat je nog meer niet mag missen in Parijs? Lees dan hier verder.

 

Lees hier nog meer hotspot tips over andere leuke steden!

Volg:
0

1 Reactie

  1. Heleen Verstappe
    september 1, 2020 / 10:57 am

    Geweldig! Ziet er prachtig uit, zou er zo ook naar toe gaan!

Geef een reactie

Abonneer nu!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe blogposts