6X de beste foto spots bij de Eiffel Toren!

Ben je opzoek naar de beste spots om foto’s te maken bij de Eiffel Toren? Dan zit je hier goed! De Eiffel Toren is één van de meest bekende bezienswaardigheden in Europa. Met een hoogte van 324 meter is dit het beeld dat Parijs, Parijs maakt! Daarom kon een blog met de beste hotspots voor foto’s bij de Eiffel Toren niet vergeten worden. Ik vertel je waar je moet zijn voor de perfecte foto!

6X de beste foto spots bij de Eiffel Toren!

1.Palais de Chaillot

De eerste spot is ook gelijk de meest bekende. Palais de Chaillot ligt aan de Trocadéro Gardens, één van de twee parken dat aan de Eiffel Toren grenst! Vanaf Palais De Chaillot heb je een prachtig uitzicht waar je van verschillende punten mooie foto’s kunt maken. Vanuit het midden is mijn favoriete spot, vergeet dan ook vooral niet om een ingezoomde foto te maken, zie hieronder mijn favoriete kiekjes!

2. Trocadéro Gardens

Mijn favoriete spot is de schuine muur die je onder Palais de Chaillot vindt. Je vindt de muur langs de trappen die je leiden naar de Trocadéro Garden. Het is hier vaak wat drukker, omdat het de ultieme hotspot is! Maar als je dan eenmaal aan de beurt ben, neem dan vooral de tijd! Want je kan hier echt ontzettende mooie foto’s maken!

*Fun fact: Ga op de schuine muur staan en houd je camera zo dat de muur de grond lijkt! Dit kan voor een ontzettende gave foto zorgen!

3. Aan de Seine

Aan de Seine heb je een prachtig uitzicht op de Eiffel Toren! Ook één van mijn favoriete spots. Je zal vast denken maar waar dan? De Seine is natuurlijk super lang! Als je van de Trocadéro Gardens naar de Eiffel Toren toe loop, kom je langs de welbekende brug die aan de Eiffel Toren grenst. Voordat je de brug over gaat, maak je daar aan de rechterkant de foto!

4. Onder & op de Eiffel Toren

Onder de Eiffel Toren een foto maken is een echte must! Wanneer je de brug over loopt vind je aan de rechterkant de draaimolen. Hier kan je prachtige foto’s maken. Wil je een beetje spanning? Klim op de draaiende draaimolen en maak dan zo de foto. Nog meer spanning nodig? Dan kan je er zelfs voor kiezen om snel wanneer er geen auto’s op de weg rijden, hier te gaan staan! (Helaas stond er bij de draaimolen ook een groot hek in verband met corona…)

De Eiffel Toren op?
Voor een mooi bedrag kan je de Eiffel Toren op en genieten van het uitzicht over de stad. Hier zie je hoe mooi Parijs wel niet is van boven en hoe de stad gebouwd is. Voor jongeren onder de 25 jaar is het maar €13,00. Ben je ouder dan 25 jaar? Dan betaal je €25,90! Dit zijn de prijzen voor twee keer met de lift naar verdieping 2 en de top! Zeker een kijkje waard en als je dan toch boven ben, kan je prachtige foto’s maken van jou en het uitzicht!

 

5. Champ de Mars

Champs de Mars is het park dat aan de andere kant van Eiffel Toren ligt. Vanuit het park kan je schitterende foto’s maken met de Eiffel Toren op de achtergrond. Je hebt hier veel opties, want vanuit elk oogpunt is het mooi! Het park is gedecoreerd met mooie bloemen en bomen. Dus kies jouw plekje uit voor jouw droom foto! (Helaas was het park niet heel goed onderhouden op het moment dat wij er waren. Dit ook in verband met Corona.)

6. Restaurant Girafe Paris

Restaurant Girafe Paris is de hotspot als het gaat om dineren met een uitzicht! Op een echte Parisien way geniet je van de smaakvolle gerechten, overheerlijke cocktails en de omgeving die Restaurant Girafe je biedt. Daarom mag je deze spot absoluut niet missen! Terwijl je wacht op je eten kan je genieten van de omgeving en 1000 foto’s maken! Wil je net als ons een tafel buiten? Dan raad ik je aan te reserveren. Dit kan via de website of door te bellen.

Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren voor mooie plaatjes bij de Eiffel Toren! Mocht je opzoek zijn naar andere spots in Parijs, check dan vooral deze blog! Benieuwd wat wij alle dagen in Parijs gedaan hebben? Dat kan je hier lezen! En ben je benieuwd naar Restaurant Girafe Paris? Check dan deze blog! Voor andere vragen mag je me natuurlijk altijd een berichtje sturen!

 

Lees hier nog meer hotspot tips over andere leuke steden!

 

Volg:
0

2 Reacties

  1. Kaylee
    september 4, 2020 / 12:10 pm

    Wow! Bedankt voor deze tips? Kan niet wachten op zelf ook deze foto’s te maken.

  2. Anna
    september 4, 2020 / 11:40 pm

    Tof deze spots! Was het druk met corona?

Geef een reactie

Abonneer nu!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe blogposts