It has been a while ✨

Hallo allemaal,

Het is even geleden, bijna drie maanden om precies te zijn… Hoe gaat het met jullie? Hier gaat alles lekker z’n gangetje! De maanden zijn voorbij gevlogen (was dat maar echt zo haha en dan bedoel ik in de lucht…) Ik weet even niet waar ik moet beginnen. Er is zoveel gebeurt, ook één van de redenen waarom jullie weinig van mij op m’n blog hebben kunnen lezen. Alles was natuurlijk wel te volgen op mijn Instagram. Hier vroeg ik jullie ook wat jullie als eerst, na zo’n lange tijd, zouden willen lezen op de blog. Over mijn nieuwe business? Het vliegen, mis ik het? De toekomst? Of over samenwonen? Ja echt!! Er waren zoveel reacties en het ene onderwerp had meer stemmen dan de ander, maar toch kon ik niet kiezen. Ik heb gekozen om jullie weer bij te schrijven waar we gebleven waren ✨

In de vorige blog schreef ik op het eind dat ik nog heel wat dingen over het vliegen kwijt wilde.. Die blog was daar niet gepast voor (vond ik), dus er zou een volgende komen. Daar ging het even wat mis, oops! We zijn een aantal maanden verder en er is veel gebeurd. Nu vraag je je misschien af ‘omg nee je gaat toch niet zeggen dat je nooit meer wil vliegen?’ Slow down babe, natuurlijk wel! Vliegen is m’n passie, m’n lust en m’n leven. Ik kan niet wachten om die stalen buis weer binnen te stappen en dan bedoel ik voor vakantie hè!! Hahah kidding. Ik kijk er zooo naar uit om dat uniform weer aan te trekken, hakjes aan te doen, make-upje op, hoedje op en gaan! ‘Goedemorgen! Welkom aan boord’ WAT MIS IK DAAAATTT!!!!!! AAAAH OMG

Ik vind het soms nog steeds zo onbegrijpelijk. Hoeveel vliegen, het stewardess zijn, eigenlijk voor mij betekend en dat terwijl het ‘maar een baan is’. Het is gewoon een uiting van alles voor mij, van wie ik ben, waar ik m’n energie kwijt kan en volledig mezelf kan zijn. Thuis natuurlijk ook, don’t get me wrong! Maar dit is zo anders. Ik had er zo zooo hard voor gewerkt, jaren!!!! En als je me al langer volgt dan weet je dat nog wel denk ik. Onbegrijpelijk hoe het COVID-19 Virus dat gewoon met twee keer knipper af heeft gepakt… Iets langer dan een jaar geleden maakte ik mijn laatste vlucht voor de pandemie. Aruba, ik herinner me het nog als de dag van gisteren. Alles is zo snel gegaan, ik dacht toen nog ‘oh joh, m’n contract loopt toch pas eind november af..’ Nou daar waren we zo hoor! Ondertussen zit ik alweer vier maanden thuis sinds m’n allerlaatste vlucht, ik kan wel janken jongens…

Om de tijd even een klein beetje in te halen heb ik een aantal vragen, die binnenkwamen in mijn DM op Instagram, die ik graag in deze blog zou willen beantwoorden! Dusss let’s go

‘Hoe zie je de toekomst voor je betreft het vliegen?’

Ik denk dat zodra het merendeel van Nederland gevaccineerd is, we weer ‘vrij’ gelaten worden en de luchtvaart weer gauw optrekt. Dit hoop ik in ieder geval! Ik hoor hier en daar alweer geluiden dat er al heel wat vluchten op de planning staan en het een redelijk normale zomer zal worden als het gaat om vakanties. Hopelijk kan ik dan ook weer terug de lucht in!

Als ik kijk naar mijn eigen toekomst, hoop ik natuurlijk weer zo snel mogelijk de lucht in te gaan. Dit zie ik mezelf ook het grootste deel van mijn leven doen. Ik heb nu een leuke part time baan gevonden en heb het mega naar m’n zin, dus als het wat langer duurt voor ik weer terug de lucht in kan is dat ook niet zo erg. Natuurlijk heb ik ook mijn webshop (waar ik in een volgende vraag meer over vertel). De combinatie van m’n part time baan en mijn webshop is perfect! Vooral nu ik samen met Joch (mijn vriend) een eigen huisje heb (ook hier komt zo meer over bij een vraag). Voor nu zit ik lekker op mijn plek en zit ik de tijd lekker uit. Maar wanneer de tijd daar is en het belletje van TUI komt: ‘Je mag weer de lucht in’, dan ben ik helemaal ready! En daar kan ik niet op wachten! Ik hoop stiekem ook eigenlijk dat wanneer ik weer mag vliegen, ik deze part time baan gewoon kan behouden! Ik heb het enorm naar m’n zin, ik denk dat het goed te combineren valt en ik denk dat m’n rooster niet meteen zo vol zal zijn tijdens het vliegen, dus wie weet!

‘Zou je ooit naar een andere maatschappij willen dan TUI?’

Leuke vraag! Thanks. Voor nu zit ik helemaal goed op mijn plek bij TUI. Ik heb het mega erg naar m’n zin en de passagiers, bestemmingen en collega’s zijn mega leuk. Ik denk niet dat ik snel de behoefte krijg om over te stappen naar bijvoorbeeld het grote blauw, KLM. Maar wie weet, je weet nooit wat de toekomst je brengt!

‘Nu je niet meer vliegt, waar komen jouw inkomsten vandaan?’

Goede vraag en ik snap waarom je die vraagt haha. Ik ga heel open en eerlijk zijn. De afgelopen drie jaar heb ik full time gewerkt dus heb ik recht op een uitkering. Hier heb ik het gewoon even vol op van genomen, want why not? Ik begon aan m’n webshopje dus ik moest wel, anders kwam er geen geld binnen (dit leverde nog een heel gedoe met UWV op btw…). Mijn webshop was natuurlijk ook een deel van mijn inkomsten maar dat is tegelijkertijd ook geld wat al uitgegeven was en wat er weer uit gaat voor nieuwe items.

Per 15 maart mag ik ook met trots zeggen dat ik de nieuwe Junior Social Media & Influencer Manager ben van M1 Med Beauty. Een beauty kliniek, oorspronkelijk uit Duitsland, met meer dan 35 klinieken over heel de wereld in 7 verschillende landen. In Nederland zijn we te bevinden in Rotterdam en Amsterdam en worden er vooral plastische en esthetische behandelingen uitgevoerd, denk hierbij aan botox en fillers. Je zal misschien denken ‘wat moet jij daar nou? Gekkigheid…’ Dat vind ik eigenlijk totaal niet! Ik heb gezien dat je niet alleen maar mega volle en opvallende lippen krijg door een behandeling. Wil jij je lippen ietsjes voller laten lijken maar nog heel natuurlijk? Dan kan dat natuurlijk ook gewoon! Zo geldt dat voor alles wat je doet. Het hoeft allemaal niet zo erg te zijn en ik denk dat het heel normaal is om iets aan je uiterlijk te doen en soms geeft het je zelfvertrouwen een boost. Er zijn veel meer mensen die misschien al een ingreep gehad hebben dan dat je waarschijnlijk zelf weet, het valt niet eens op 😉 Ben je benieuwd? Neem een kijkje op de website.

‘Je bent onlangs samen gaan wonen met je vriend, hoe bevalt het? Hoe was de verhuizing?’

Super lieve vraag! Het bevalt enoooorm goed! Er zullen vast een aantal van jullie denken en deze reacties zijn ook al voorbij gekomen: ‘maar huh? Jullie zijn nog geen jaar samen?!’ Dat klopt! Maar het afgelopen jaar hebben ook wij, net zoals heel Nederland, dag en nacht thuisgezeten en waren we 24/7 samen. Dit versnelt alles toch best wel. We hebben elkaar al zo goed leren kennen en er was gewoon enorm behoefte naar een eigen plekje. Het heen en weer reizen, omdat we elke avond samen sliepen, was gewoon zo vermoeiend en ik was echt op. Vooral toen m’n webshop erbij kwam. Gelukkig hebben we heel snel iets kunnen vinden en binnen een week zaten we erin! Mega trots hoe we alles gedaan hebben en hoe het geworden is. Er volgen hier snel meer blos over en YouTube vlogs! Hier kan je alvast op mijn YouTube abonneren.

 

Voor nu houd ik het even bij deze vragen, veel vragen heb ik al via DM beantwoord en is er iets wat je toch nog heel graag wil weten? Stuur dan even een berichtje op Instagram of geef een reactie op deze blog!

Bedankt voor het lezen & tot de volgende weer ❤️

Veel liefs,

Demi Bonita

 

Delen:

Geef een reactie

Abonneer nu!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe blogposts