IK BEN UIT HUIS! – Part 2

Hi allemaal! Welkom bij het vervolg van blog: IK BEN UIT HUIS! – Part 1

 

 

Donderdag 4 maart en vandaag staat in het teken van de bank en de kast in elkaar zetten. Vandaag kwamen mama, mijn beste vriendin Sammy en haar moeder/mijn tweede mama helpen met het huis inrichten en alles schoon maken. Super dankbaar voor alle hulp deze dag! Ook werden de lampen vandaag geleverd!

In samenwerking met So Home heb ik prachtige lampen ontvangen! Het zijn 4-lichts hanglampen, uitgevoerd in grijs metaal. De kegelvormige lampenkappen zijn volledig handmatig geperforeerd, waardoor elke lamp uniek is. Ik vind ze enorm mooi en ze passen zo goed bij de rest van ons interieur. Ik weet niet zo goed wat ik nou leuker vind, Landelijk Interieur of Industrieel. Daarom zie je van beide veel terug in ons huis, al is het grotendeels toch Landelijk! De lampen passen hier gewoon perfect bij. Hieronder zie je een kleine glimp van de lampen en mocht je ze net zo mooi vinden als ik, dan kan je ze via deze link bekijken: Hanglamp Judd 4-lamps, kleur grijs.

Ook hebben we een gouden side table met een witte marmeren blad van So Home. Hij match supermooi met alle andere gouden details in huis en het wit van het blad komt weer mooi terug in alle andere meubels. We zijn hier ook super blij mee, al was ik dat in het begin niet en wist ik niet zo goed wat ik er mee moest. Maar hij heeft z’n plekje gevonden en staat zo mooi nu. Zo zit ik ook graag s’ Ochtends met een kopje thee in de stoel ernaast te werken. Je kijkt er zo lekker naar buiten, ons gezellige straatje in. It’s all so perfect!

 

Vrijdag 5 maart was een iets andere dag. Het huis is zo goed als ingericht, maar er echt al slapen kon nog niet. We hadden nog geen gordijnen! Ik moest en zou de gordijnen van de Ikea hebben. Hele mooie witte vitrage, taupe vitrage en een prachtige taupekleurige verduister gordijn. De afmetingen waren gewoon gemaakt voor ons: 3 meter lang! Voor dit grapje ben ik even heen en weer gereden naar Duiven. Je lijkt wel gek zou je zeggen, ja was ik… In Barendrecht en Delft kwam ik er maar niet tussen om online een afhaal afspraak te maken en alleen in Duiven was de eerste de beste plek waar ze ook alle gordijnen op voorraad hadden! Nou daar ging ik hoor… Ik ben bijna 4 uur weggeweest, maar dan heb je ook wat hè! Joch moest Deze dag ook naar zijn stage en om eerlijk te zijn vond ik het nog niet eens zo erg om naar Duiven te rijden. Rijden vind ik helemaal niet erg, lekkere playlist op en ik was er zo!

 

ZATERDAG 6 MAART!

De dag van de verhuizing! Daar gingen we ein-de-lijk! Al vroeg hadden we ons klaar gemaakt en nog een laatste keer bij mij thuis, bij mama, geslapen. Wel op een luchtbed, maar dat maakte niet uit. We hebben vrijdagavond een leuke, laatste avond als ‘afsluiter’ gehad. Heerlijk gegeten en spelletjes gespeeld <3

Zaterdagochtend ging de wekker vroeg. Als eerst brachten we alle kleding over. Mijn auto vol geladen en die van mama ook. Is ook niet zo raar met zoveel kleding als dat ik heb… Joch ging de hele ochtend samen met zijn ouders, zijn eigen huis leegruimen. Ik heb verder eigenlijk alleen maar dozen uitgeruimd deze dag. Mama en Jan-Willem hebben opgeruimd en veel schoon gemaakt. Het was een lange en drukke dag. Maar ‘s Avonds konden we eindelijk in ons nieuwe huisje slapen! Alle spullen waren over, er stonden nog maar 4 dozen en deze konden we in de loop van de week zelf uitpakken en een plekje voor alles vinden.

De eerste nacht was heerlijk! Eindelijk een plekje voor ons samen. In ons knusse bedje, ik voelde me al helemaal thuis! Al voelde het toch best gek om nu niet meer thuis bij mama te wonen. Ik mis het stiekem wel nog soms hoor!

Zondag ochtend werden we ‘vroeg’ wakker, omdat er om 09:00 uur werd er aangebeld, ontbijt service! Mama en Jan-Willem hadden een ontbijtje voor ons geregeld en wat was het heerlijk. Super lief & leuk! ❤️ We waren helemaal happy, in ons gezellig huisje!

We zijn super blij en dankbaar aan iedereen die geholpen heeft om ons huisje zo knus & huiselijk te maken als dat het nu is! Ons paleisje! Super bedankt lieve mensen om ons heen 🥰

Zie hieronder het eindresultaat per ruimte ❤️

 

Tekst gaat door onder foto’s

Woonkamer by night

Woonkamer by day

Slaapkamer

 

Keuken

Badkamer

 

We zaten dan wel al in ons huisje na 6 dagen hard klussen, maar nog niet alles was af. Er moest nog een ‘hoop’ gebeurden, zoals:

 • De badkamer moest nog aangepakt worden; de kast boven de wc & leuke accessoires. Ik ben nog niet te vrede over badkamer, want omg! Ik haat de tegels, die lelijke stickertjes ook… Maar je moet doen met wat je hebt (voor nu). Nu het meer aangekleed is, valt het een stuk minder op! En weet je boeie, we hebben een bad & een douche! Hoe chill 😍
 • Mijn voorraad kast van DB Fashion moest nog ingericht worden; dit is de opbergkast in de woonkamer geworden! (niet op de foto’s te zien)
 • Er moest nog een extra muur in de slaapkamer geplaatst worden; dit is het muurtje achter het bed. Op deze manier hebben we een soort gang gemaakt naar de keuken en badkamer, zoals je op de foto’s ziet.
 • Het ophangen van lampen in de slaapkamer en keuken moest nog gedaan worden; ook gebeurt!
 • Er moest nog een mooie tropische plant in de woonkamer komen; WE. ARE. IN. LOVE! Zie foto’s
 • Kleine details en accessoires voor ons huis moesten nog gekocht worden; ik ben te vrede nu! 🥰
 • Deur handels en stopcontacten zwart verven; done! zie foto’s

Ondertussen is dit allemaal gedaan, gebeurt en gekocht! Het enige grote ding wat nu nog moet gebeuren is eigenlijk de keuken aanpakken. Hier ben ik zelf niet heel blij en te vrede over. Ons aanrecht blad is niet megagroot en eigenlijk hebben we ruimte te kort. We hebben al een plank opgehangen aan de andere muur, maar toch… Het aanrecht loopt niet over de wasmachine heen, de kookpitten zijn net niet levensgevaarlijk (de vlammen vliegen alle kanten op), we hebben geen vaatwasser en het blad om onze wasbak heen zit los. Hier zij we nu nog druk mee bezig om de keuken er ook helemaal naar ons wens uit te laten zien!

We zijn mega, mega blij met ons huisje. Ons thuis ❤️

In een volgende blog neem ik jullie mee naar een ander leuk ding uit ons huisje! Namelijk de wereldkaart die wij onlangs opgehangen hebben. Een heel karwei kan ik je vertellen! Maar het is een prachtig resultaat. Misschien heb je het al op Instagram voorbij zien komen, maar binnenkort volgt hier de blog over! Ook komt er een blog online met meer details over ons huis, keuzes & accessoires van ons huisje!

Stay tuned babes. Vergeet je hieronder niet in te schrijven op email meldingen te ontvangen over nieuwe blogmeldingen!

Bedankt voor het lezen weer en tot snel ❤️

Liefs,

Demi Bonita

Delen:

4 Reacties

 1. mei 10, 2021 / 12:56 pm

  Supermooi plekkie hebben jij en lief. En wat zie je dr mooi en happy uit. ☘️

  • demibonitax
   Auteur
   mei 15, 2021 / 10:08 am

   Wat super lief! Dankjewel. We zijn ook helemaal happy 💕

 2. Reem Beem
  mei 15, 2021 / 1:22 am

  Gefeliciteerd

  • demibonitax
   Auteur
   mei 15, 2021 / 10:09 am

   Bedankt! 😊

Geef een reactie

Abonneer nu!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe blogposts