Review Restaurant Voltereta: Stijlvol genieten in Manhattan 1920 & in Bali

 

Restaurant Voltereta is het restaurant in Valencia waar je samen met je in stijl kan genieten! Voltereta heeft twee verschillende restaurants en als je het mij vraagt, de aller leukste! Dineren in de jaren 20 en lunchen in Bali onder het genot van een lekker wijntje. Dat terwijl je midden in Valencia zit. Daarom mag je deze spot absoluut niet missen!

Stijlvol genieten in hartje Valencia zonder dat je het weet!

Voltereta Manhattan

Een restaurant waar je het gevoel heb dat je in de jaren ’20 bent. Bij binnenkomst word je helemaal in stijl ontvangen. De gastvrouw neemt je mee in een verhaal waar ik je niet al te veel over wil vertellen, want dit moet je ervaren! Je wordt door gestuurd naar een kamer die je door leidt naar de ruimte waar het allemaal gebeurd. Live muziek en echte Amerikaanse vibe is wat je hier vind ✨

We werden de hele avond netjes geholpen. Het duurde niet lang en er was veel keus op de menu kaart. De vibe was er helemaal, door de uniformen, de stijl van het restaurant en de muziek. Ik raad je aan om te reserveren als je hier ook een hapje wil eten. Dit kan via de website of door te bellen. We genoten van heerlijke tapas gerechten onder het genot van een wijntje en live muziek. Je geniet hier van de sfeer en een perfecte avond!

Tip van mij: Ga in de avond dineren bij Volterta Manhattan 🤍

Voltereta Bali

Een restaurant waar je bij binnenkomst gelijk de warmte uit Azië voelt. Bij binnenkomst word je vriendelijk ontvangen door de gastvrouw. Je word door verwezen naar de ruimte waar jouw geboekte tafel is. Dit kan in Campamento Ubud zijn of in Villa Geminyok zijn, helaas heb ik Villa Geminyok niet gezien. Voordat je bij je tafel bent, loop je door een ruimte waar je al helemaal het gevoel heb dat je in Bali bent. Met geluiden uit het regenwoud, bananen aan de bomen, echte kruiden manden en eetkraampjes en scooters. Mijn verlangen om nooit echt naar Bali te gaan werden alleen maar groter ✨

We werden netjes geholpen en er was veel keus uit Aziatische gerechten. De ruimte was enorm mooi, met houten details, doeken en tenten, planten en een echte Bali vibe. Ook hier raad ik je aan om te reserveren. Dit kan via de website of door te bellen. We genoten van heerlijke tapas gerechten en natuurlijk weer onder het genot van een wijntje.

Tip van mij: Ga in de middag lunchen bij Volterta Bali 🤍

Wat staat er op het menu?

Bij beide restaurants heb ik gekozen voor Tapas gerechten. Door de goede tips van de hostesses, die in beide restaurants erg geïnteresseerd waren en ons vragen vroeg over onze wensen, was de keus een stuk makkelijker! De menukaart staat vol met overheerlijke gerechten. Het eten dat bij Voltereta wordt geserveerd in een weerspiegeling van de locatie en tussen traditionele en moderne gerechten.

Wil je alvast een kijkje nemen op de menukaart?
Volterta Manhattan Menu
en
Voltereta Bali Menu

Openingstijden

Wil je graag een hapje gaan eten bij Voltereta Manhattan? Dan kan dat van Maandag tot Zondag van 12:30 uur tot 23:30 uur. Bij Voltereta Bali ben je welkom van 12:30 uur tot 23:00 uur. In beide restaurants is er een tijdsslot van 2 uur. Voor de actuele openingstijden van Voltereta, verwijs ik je graag door naar de website.

Hotspots in Valencia

Valencia is een enorm leuke stad. Maak daarom van te voren al jouw planning. Er zijn een aantal hotspots die je zeker niet mag missen: Ciutat de les Artes y las Ciencias, Plaza del Ayuntamiento en Plaza de la Virgen! Plaza del Ayuntamiento is als je het mij vraag het leukste plein van Valencia waar je ook de mooiste straat van deze stad vind! Benieuwd naar mijn trip naar Valencia? Lees dan hier verder.

Volg:
0
Delen:

Geef een reactie

Abonneer nu!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe blogposts