NA-KD Fashion

FASHION BLOG

Party season is here! Wat betekend dat er overal weer mega veel glitter & glamour outfits te scoren zijn. Al jaren lang shop ik online en door de jaren heen is dit ook steeds populairder geworden. Een van de grootste fashion stores ter wereld is NA-KD Fashion en dat wil ik natuurlijk even met jullie delen!

Mocht je NA-KD nog niet kennen, neem dan eerst even een kijkje op de website: https://www.na-kd.com/nl

NA-KD is altijd al een van mijn favorieten geweest. Maar vooral dit seizoen ben ik extra enthousiast! Alsof de collecties met het jaar beter en mooier worden. Uit ervaring weet ik dat je bij NA-KD altijd op het juiste adres bent. Met te gekke samenwerkingen met grote influencers staan er elke maandelijks te gekke collectie online, waar ik elke keer weer niet aan kan ontkomen. Dit seizoen heeft NA-KD een overload items aan jurkjes, te gekke (overzised) blazers en mooie trousers. Als ik ergens fan van ben, dan zijn het wel suits! LOVE IT  

Bekijk hieronder mijn favorieten NA-KD items:

Ik bedenk altijd al weken van te voren wat ik met de feestdagen aan wil, dus ook nu ging ik weer op onderzoek! Zoals je mij wel kent, hou ik wel van een tipje over de top. Overdressed, felle kleuren + te veel glitter staat op nummer 1 in mijn fashionwoordenboek. Overal waar te voor staat is juist goed. ‘Show yourself, je mag er zijn en dat mag iedereen zien!’ Zeg ik altijd maar. En vooral in de maand December, daar staat deze maand voor toch?!

De kleur Zwart is altijd goed! Maar naast deze kleur is Beige het helemaal dit seizoen. Mocht je het nog niet op mijn Instagram gezien hebben, dan weet je dat nu. Ook daar heeft NA-KD een hele lijst vol van staan. Een andere kleur die dit seizoen niet in je kleding kast mag ontbreken is de kleur groen. Mijn favorieten collectie van NA-KD momenteel, is de samenwerking met Hanna Schönberg. Wat ben ik hier verliefd op! De kleuren zijn helemaal van nu, de items zijn more party ready dan ever en you will rock this season!

Het fijne aan shoppen bij NA-KD vind ik dat alle items de je shopt, duurzaam gemaakt zijn. NA-KD houdt rekening met gelijkheid, diversiteit en de natuur. De verpakkingen zijn recyclebaar dus terwijl ik online shop kan ik op deze manier ook nog eens wat goed doen voor de planeet! Dat is hoe het hoort ❤️

SHOP NA-KD

Delen:

Geef een reactie

Abonneer nu!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe blogposts