Valencia: vakantie, emigreren en alles er omheen! Dag 3

AAAAH! Jonges! Ik ga verhuizen naar het buitenland! Ik ga een paar daagjes naar Valencia om huizen te bezichtigen, alles te regelen voor het emigreren maar ook om toch ook een klein beetje vakantie te vieren! Elke dag zal er een blog online staan over onze dag en neem ik jullie in alles mee. Ook op TikTok staat er elke dag een vlog online en op Instagram kan je alles direct volgen via mij story’s ❤️

Lees hier de blog over dag 2

DAG 3: 04 NOVEMBER 2022

We begonnen de dag weer relax. Met eerst het schrijven van een blog en het bewerken van een tiktok video, gingen we daarna op pad naar een makelaar. De avond ervoor was er een huisje vrij gekomen die ik vorige week in Nederland al online had gezien. Gelijk gebeld en ze zouden contact opnemen, toch wilde ik nog even langs de makelaar om echt te laten zien dat ik geïnteresseerd ben.

Later op de ochtend zou ik een appje krijgen. In de tussentijd liepen wij lekker het centrun door, naar de overdekte markt en door naar Plaza de la Virgen. Hier hebben we even lekker ontbeten. Terwijl we hier zaten kreeg ik een appje van mijn contactpersoon van het huis! s ‘Middags om 16:30 mocht ik langa komen voor een bezichtiging! YES! Mega excited!!!! Ik was zo benieuwd…

Om de tijd te doden zijn we lekker wezen shoppen zoals wij vrouwen dat maar al te goed kunnen. Een leuke rok, jurk, tas en oorbellen gescoord – te zien in de tiktok video, vlog 4.

Om 15:45 hadden we een afspraak bij de bank om een bank account te openen. Dit liep weer veel te erg uit, want je weet het, alles in Spanje is tranquillo! Dus om 16:30 liepen we pas de bank uit… Gelukkig was het maar 5 minuutjes fietsen naar het huis wat we zouden bezichtigen, maar toch: ik haaaaat te laat komen met dit soort afspraken!

We kwamen aan lopen en Miguel stond op ons te wachten. Hij vertelde dat het huis van hem en zijn broer is. De straat was mega leuk, echt Spaans, gekleurde gebouwen: roze, geel, wit! Allemaal leuke balkonnetjes met planten, i love it. Halverwege de straat gingen we de deur binnen. ‘Vamos upstairs’, letterlijk stairs… Ik denk dat we welgeteld 15 trappen gelopen hebben, verdieping 6. Lies kon het niet bij houden en moest even rusten op de helft haha. Helemaal boven zat links de deur en kwam je het appartement binnen. De huidige bewoners waten thuis en zaten heel relax op de bank terwijl wij rond liepen in het huis. Links bij binnenkomst zit de keuken met vaatwasser, wasmachine, koelkast en magnetron. Links achterin is de volledig gerenoveerde badkamer. Rechts de woonkamer en een trap naar boven naar de slaapkamer. Het was een openruimte en dat vond ik erg mooi en gezellig! De woning heeft een klein balkon aan de straatkant, met openslaande deuren. Het volledige appartement is gemeubileerd en het pant heeft een dakterras, maar de bewoners vertelde dat niemand hier ooit gebruikt van maakt. Nou top voor mij 😜

Ik was helemaal weg van het appartement! Ik voelde mezelf er al helemaal thuis, als het opgeruimd is en met mn eigen spulletjes natuurlijk.

Beneden hebben we met Miguel afgesproken om het appartement voor mij te reserveren. We zouden contact houden, het weekend er even overheen laten gaan en als ik er echt over uit ben kunnen we maandag het contract tekenen! Mijn gevoel nu? I. WANT. IT. – maar ik wil wel nog andere appartementen bezichtigen om te kunnen vergelijken!

s ‘Avonds trok ik m’n nieuwe jurkje aan, oorbellen in en tasje om. We hebben bij Sabbia by Cabbeach gegeten. Een super leuke zaak aan het strand, mega aanrader! Met live entertainment genoten we van heerlijke tapas. Later op de avond zijn we door gegaan naar Marina Beach Club waar we een groep Nederlanders leerde kennen en hebben we tot laat nog gefeest!

Instagram: https://www.instagram.com/demibonita/

Tiktok: https://www.tiktok.com/@demibonita

Delen:

2 Reacties

 1. november 6, 2022 / 3:05 pm

  Wat spannend allemaal!! heel veel succes, blijf je wel in Nederland werken?

  • demibonitax
   Auteur
   november 25, 2022 / 2:21 pm

   Dankjewel!! Jazeker, ik blijf gewoon vliegen ❤️

Geef een reactie

Booking.com
Abonneer nu!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe blogposts