About

 

Hi, welkom!

 

Wat leuk dat je op mijn blog bent! Ik ben Demi Bonita, en ik heb een enorme crush op vliegtuigen! Daarnaast houd ik ook super veel van sushi, foto’s maken en naar festivals gaan! Ik ben 21 jaar oud en ik heb de opleiding Luchtvaartdienstverlener op het Albeda Rottedam The Hague Airport College afgerond. Ik heb een jaar bij KLM op de grond gewerkt en nu heb ik eindelijk mijn droom waar kunnen maken: vliegen! Ik ben werkzaam als Cabin Crew Member, bij TUIfly. Ik heb het enorm naar m’n zin en wie weet kom ik je eens tegen aan boord! Ik zal eens wat meer over mezelf vertellen

Mijn grootste hobby’s zijn reizen en bloggen, en ik ben super blij dat ik dit kan combineren! Ik ben deze blog begonnen vanwege (toendestijds) mijn stage bij KLM. Het is altijd al een droom voor mij geweest om in de wereld van de luchtvaart te werken. En daar wilde ik andere graag over inspireren. 

I love discovering the world, a life full of wanderlust!

Sinds mei 2020 ben ik niet meer de lonely bird. Ik heb, zoals ze dat in het luchtvaartwereldje zeggen, mijn captain van de 787 Dreamliner gevonden! Alleen is hij helaas geen piloot… Jochem is de gelukkige, we delen dezelfde hobby’s en interesses en doen veel leuke dingen samen! Joch houdt net als ik, ook enorm van reizen en heeft al veel van de wereld gezien. Samen willen wij dan ook super graag de hele wereld ontdekken! Joch is het geheim achter alle goed geschreven lappen teksten. Hij helpt me altijd enorm met mijn blogs (aangezien ik een groot warhoofd ben, met dyslexie). Kortom, Joch is een enorme steun en dan natuurlijk niet alleen met het helpen van het runnen van mijn social media maar vooral ook in mijn privé leven.

 

Wat echt bij mij hoort, is de tattoo op mijn rug: een wereldkaart! Zelf ontworpen en met mijn eigen betekenis! Sommige vinden het misschien gek, maar ik ben er super blij mee! De wereldmap staat voor mijn reislust. Het rondje in het midden is gemaakt van kleine streepjes en deze staat voor het pad dat ik bewandeld heb door de jaren heen, om uiteindelijk hier te komen waar ik nu ben, alle tegenslagen maar ook al het goede! Het andere rondje is gemaakt van stippeltjes en staat voor alle mensen om mij heen die me daar bij geholpen hebben, die er altijd voor mij zijn geweest en waar ik enorm om geef; mijn mama en papa, m’n beste vriendin, haar ouders, de vriend en beste vriend van mama en natuurlijk m’n eigen vriend… Ik ben dankbaar! Als laatst de tekst To Travel is To Live… Dat gaat niet alleen over het reizen maar over het leven in het algemeen. Je hele leven is één grote reis, net als een boek en jij bent zelf de auteur!

In a world where you can be anyone, be yourself!

 

 

Het filter wat ik momenteel op mijn Instagram gebruik!Vanaf April 2018 ben ik me meer bezig gaan houden met Instagram, op hetzelfde moment dat ik deze blog startte. Vanaf dat moment zag ik dit wereldje wel zitten. Druk bezig zijn met het promoten van kleding en items voor bedrijven, maar ook super veel nieuwe mensen ontmoeten die hetzelfde doen en willen! Vanaf het moment dat ik begon met vliegen, ging het eigenlijk steeds sneller. Ik creëerde mijn eigen doelgroep en dat vond ik zo gaaf! Omdat ik zo bezig ben met Instagram, vond ik het in het begin heel belangrijk dat mijn foto’s er netjes, leuk en goed uit zagen, dat alles één geheel was! Ik werd er steeds beter in en sinds November 2019 verkoop ik daarom ook mijn eigen gemaakte Lightroom Presets. Met deze Presets, kunnen andere ook hun eigen foto’s een boost geven. Ik heb er nu 11 online staan en je kunt ze hier vinden! Ook heb ik een tutorial online staan hoe je ze kan downloaden. Maar mocht je er echt niet uit komen, dan kan je mij altijd een berichtje sturen, want ik help je graag!

 

Ik probeer regelmatig een blog te schrijven. Ze zullen vaak gaan over mijn werk: luchtvaart en travel. Maar naast al deze verhalen, komt er ook wel eens een leuke lifestyle blog voorbij. Wil jij op de hoogte blijven van mijn laatste posts? Abonneer dan op mijn blog, dat kan hieronder! Ik zou het super leuk vinden als je me ook zou volgen via Instagram, Facebook & Pinterest

 

Happy reading & See you on board!

 

Abonneer nu!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe blogposts

popular posts