Curadise!

Na 7 maanden was het weer zo ver! Na drie keer Bonaire was ik toe aan Curaçao. Heerlijk! Even naar het Curadise. En deze keer was anders dan een half jaar geleden! Waar wij normaal altijd in het Papagayo Hotel verblijven, zijn we nu verhuisd naar het Marriott Hotel. En chique dat het is! Ik had er enorm veel zin in en in deze blog neem ik mee in deze 24 uurs stop. Lees je mee?

Het is twee weken geleden toen ik een laatste internationale vlucht deed, Bonaire was het toen. Vorige week strandde ik op Heraklion en nu naar Curaçao. Het voelt weer helemaal als vanouds. Elke week eventjes weg van huis. Genieten! Ik vlieg deze zomer enorm veel en meer dan gemiddeld. Het was van 0 naar 100% vliegen en gelukkig ook maar! Iedereen wilt natuurlijk eventjes weg. Ik ook! Daarom vind ik het altijd zo leuk om een vlucht buiten Europa te doen. Om toch even te genieten van de zon, strand, zee en een wijntje ; )

Deze vlucht had ik meer in mijn koffer zitten dan normaal. De nieuwe collectie van mijn eigen webshop is net uit en samen met een collega, Melissa, gaan we wat foto’s gaan maken rondom het hotel. Dit hadden we natuurlijk vooraf afgesproken! Dus met een vol geladen koffer ging ik naar Schiphol. We hadden een enorm gezellige crew en deze vlucht werkte ik na een lange tijd weer eens voorin in de Deluxe Class, oftewel onze Business Class aan boord! Ik had er super veel zin in! De purser waar ik vandaag mee vloog was ook de purser waarmee ik vorige week op Heraklion was gestrand. Mocht je mij op Instagram volgen, dan heb je dit wellicht meegekregen! Zo niet, stay tuned. In de volgende blog lees je alles over deze onverwachte overnachting op Kreta.

Na een lange vliegtijd van 9:50 uur kwamen we eindelijk aan op Curaçao. Voor het eerst dat ik me eigenlijk nog best fit voel. Voorin in de Deluxe Class hadden we maar 10 passagiers zitten, dus ik had minder werk dan de meiden die achterin in Economy werkte, met zo’n 260 passagiers. Het was leuk om na een lange tijd weer eens voorin te werkte. Even wennen en toch zoeken waar alles stond, maar hier in de Deluxe Class kan je de passagiers meer één op één aandacht geven. Lekker een praatje maken en net even dat extra stapje zetten waar de passagiers natuurlijk ook voor betaald hebben. Ik vind het helemaal leuk!

Eenmaal in het hotel, kon ik niet wachten om heerlijk onder de douche te stappen. Dat is het lekkerste wat er is na een lange vlucht! En wat was de douche is dit hotel lekker. Alsof ik nog nooit eerder zo’n lekker douche gehad heb. Waar ik normaal zo snel mogelijk naar beneden wil om wat te eten en te drinken, bleef ik nu 10 minuten langer eronder staan. De hele hotelkamer was overigens pure luxe en enorm mooi. Genoeg rondgesnuffeld in mijn hotelkamer, tijd om naar beneden te gaan. Het was overigens nog maar 5 minuutjes Happy Hour en daar moest ik nog even gebruik van maken. Ik stuurde Melissa een appje of ze alvast een wijntje voor me kon bestellen! Kamer 411 graag ; ) De rest van de crew zat er al toen ik aan kwam. Het was druk beneden, er was een live band en het was gewoon supergezellig. We zaten op een mooi plekje, tussen de palmbomen en konden nog mooi de roze lucht zien van de ondergaande zon. Een vriend van mij was ook op het eiland en die kwam later op de avond nog gezellig langs om een drankje mee te doen. Een aantal meiden gingen even later naar hun kamer en ik lag rond de klok van 12 uur ook eindelijk lekker in bed!

Daar waar ik normaal heel veel last heb met ‘lang’ en ‘goed’ slapen op een bestemming, viel me dat dit keer mee! Wel geteld 6 uurtjes slaap. Al heel wat beter dan 4 of 5 uurtjes slaap. En dan begin ik alweer te stressen ‘oh nee, we moeten vanavond terugvliegen en dan ben ik helemaal kapot’… Anyways, om 6 uur was ik dus klaarwakker. Gelukkig was ik niet de enige en lag ik met 3 andere collega’s om 07:00 uur lokale tijd al heerlijk in het zwembad. Wat moet je anders he? ; ) Vervolgens door naar het ontbijt waar ik echt het lekkerste broodje met avocado en ei ooit op heb. Ik was aan het genieten en dit hotel beviel me wel! Samen met Melissa besloten we om gelijk door te gaan en als eerst foto’s te gaan maken voor mijn webshop nu het nog niet extreem warm was. Ik had meerdere kleding items mee en ik ben enorm blij met het eindresultaat. We hadden mooie plekjes gevonden rondom het hotel. Bekijk ze hieronder voor jezelf!

We hadden nog 4 uur de tijd om te bakken op het strand. Wat heerlijk! Wat genieten weer. Vooral nu we eigenlijk zo goed als geen echte zomer in Nederland hebben gehad, geniet ik hier extra veel van. Tot er toch opeens een hele donkere lucht aan kwam… Er zijn een aantal spetters voorbij gekomen en we besloten om toch maar naar het zwembad te gaan in plaats van op het strand te blijven liggen. Het zwembad zag er ook enorm mooi uit, daar had ik nog even niet bij stil gestaan. Er stonden een aantal bomen waar je onder kon schuilen en tegelijk in het water kon zitten. Al ben je toch wel nat in het water, maar dan word je haar niet nat! Samen met Anouk, een andere collega, hebben we hier ook nog even een uitgebreide fotoshoot gehouden, gezien het toch regende. Zie de foto’s hieronder voor jezelf ✨

ps. ik heb hier Preset Filters over de foto gebruikt die ik zelf verkoop. Je vindt ze hier.

Rond de klok van 4 was het alweer tijd om terug naar huis te gaan. De tijd gaat altijd zo snel. Ik kijk altijd stiekem toch best wel op tegen de terug vlucht. We vliegen de hele nacht door en als we een beetje geluk hebben, kunnen we zelf ook iets meer dan 2 uurtjes even onze ogen dicht doen. Wist je dat bij bedden hebben in het vliegtuig? Heerlijk is dat! Deze bevinden zich achter in het vliegtuig. Om wat tijd te verdoen tijdens zo’n lange nacht vlucht vind ik het altijd heerlijk om even in de cockpit te hangen en daar een praatje te maken. Toen ik binnenkwam was het bijna, op wat lichtjes van de schermen voor de route etc na, er helemaal donker. Je kon vannacht namelijk heel veel vallende sterren zien! Met z’n drieën zaten we dus als drie aapjes naar buiten te kijken of we er één zagen. We gingen op zoek naar sterrenbeelden, maar helaas alleen het steelpannetje gevonden… Toch flitste er een aantal keer een ster voorbij. In de 20 minuten dat ik daar zat, heb ik er zeven zien vallen! Heel bijzonder en zo mooi. Hoe langer je naar de lucht keek, hoe meer sterren erbij kwamen en hoe feller ze werden.

Voor ik het wist was ik alweer thuis… Wat heb ik weer genoten en was fijn om weer op Curaçao te zijn. De sfeer en het leven daar, genieten! Ik kijk nu alweer uit naar de volgende. Helaas mogen wij nog steeds, net zoals vorig jaar, niet het hotel uit wegens COVID-19. Dus meer dan dit heb ik jullie helaas niet te vertellen.

De volgende blog is een heel stuk uitgebreider, want daar vertel ik jullie namelijk hoe ik onverwachts moet overnachten op Kreta! Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogposts? Schrijf je dan in voor e-mailmeldingen hieronder op deze pagina en houd mijn Instagram in de gaten.

Tot de volgende keer en bedankt voor het lezen weer!

Veel liefs,

Demi Bonita

Volg:
0

Geef een reactie

Abonneer nu!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe blogposts